Spring naar bijdragen

Roger L

Members
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Roger L

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    muziek, politiek,sport,religie
  • Beroep
    Maatschappelijk Werker
  1. Ah een lijst om mee te patsen ik doe ook een poging, uit mijn hoofd. studieboeken reken ik niet mee, tenzij ze zo interessant zijn dat ik ze niet ongenoemd kan laten: Simon Carmiggelt: Alles wat de brave Siem geschreven heeft alsook een lezenswaardig biografietje Godfried Bomans: Beminde Gelovigen, De man met de witte dad sprookjes op het vinkentouw pa pinkelman in de politiek tante pollewop Pieter Bas etc. Toon Hermans overdrijvende wolkenvelden de circustent in de wei gebedenboekje wie is jong, wie is oud etc. Jan Siebelink Knielen op een bed violen
  2. Roger L

    Je Cd-kast vulling

    Quote: Op zaterdag 16 februari 2008 14:14:44 schreef Thijs het volgende: Joe Jackson, REM en Weather Report en Dream Theater zijn sinds kort in mijn cd kast vertegenwoorigd.....zijn er hier nog meer Joe Jackson en Weather Report liefhebbers? Joe Jackson is errug fijn. Luister je ook naar Ben Harper?
  3. Waarom vinden protestanten Katholieken zo leuk? 1.Herman Finkers 2. Henri Nouwen 3. Godfried Bomans 4. Toon Hermans Herman Finkers is gewoon een leuke katholiek. Henri Nouwen heeft interessante boeken geschreven die door protestanten worden verslonden vanuit het katholieke perspectieff. Als je "Beminde Gelovigen" van Godfried Bomans gelezen ga je verlangen naar het rijke katholieke leven waar in ieder geval plaats is voor zelfrelevatie.
  4. Roger L

    Vrouwelijke vocalisten

    ik vind Tori Amos heel fijn en intens daarnaast kan mij ook zeer bekoren Niet ongenoemd mogen blijven: en
  5. Roger L

    Paul Washer

    Lieve HJ Ara, strider. Radicaal is niet per definitie goed. Eerlijk gezegd wordt ik persoonlijk heel erg moe van evangelicale radicalen omdat ik ze een tikje onbarmhartig vindt. Dit was meer de categorie eerlijk en bewogen en de vinger op de zere plek weten te leggen.
  6. Roger L

    Paul Washer

    Een tijdje terug was ik op een heart cry conferentie in Ambt Delden waar ze deze video lieten zien. Het sprak mij aan: een radicale boodschap met diepgang en ik ben het absoluut niet eens met eerdere sprekers dat dit een toneelstukje was. Die Washer komt overigens in het voorjaar naar Heart Cry in nederland.
  7. Roger L

    Vasten/40dagentijd.

    Quote: Op woensdag 30 januari 2008 09:06:26 schreef sela het volgende: in zak en jas [afbeelding] misschien is het project 'in zak en jas' iets? nodig mensen uit deze een onafgebroken periode in hun tas of de zak van hun jas te dragen. Meteen een goed plan om in dit kader deze hyve te promoten.
  8. Roger L

    wat is je favo band??

    Kurt zijn lijstje is ergens wel fijn maar inderdaad, wat Pius zegt. momenteel mijn toppers: U2, Johnny Cash, Bob Dylan, Mark Lanegan, Nick Cave, aaron,Sufjan Stevens, Woven Hand/16 HP
  9. Roger L

    U2 in de 90s

    @ Mr Emillio. Ga je mond spoelen. Achtung Baby is een briljante plaat, wat ook geld voor Zooropa.
  10. Roger L

    U2 in de 90s

    U2 is een absolute aanrader. als je meer wil weten over de band kan ik je het boek Bono over Bono aanraden. Hier is hij in gesprek met een muziekjournalist over zijn leven, zijn drijfveren en zijn muziek. Overigens is heel de band christen, aldus Bono.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid