Spring naar bijdragen

Van Xanten

Members
  • Aantal bijdragen

    144
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Van Xanten

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    Als je hem wil krijg je hem.

Profile Information

  • Interesse
    Geloof,Bijbel,Kerkgeschiedenis,Wandelen,Dieren,Natuur,Scheikunde,Literatuur,Kunst
  1. Stelling: Het is goed dat de olympische spelen in China zijn gehouden.(wegens de ervoor heersende ophef kwa mensenrecht enz.) Heeft China er baat bij, of gaat het ten koste van de mensen, zouden ze het niet verdienen vanwege de mensenrechten,of heeft het ons juist een deur geopend naar china enzovoort... Waarom vind je dat?
  2. Jawel hoor, weet zelfs dingen die ik liever veracht. Maar als jij het beter weet graag uitleg. Mischien begrijp ik het volkomen verkeerd.
  3. Atheisten zijn vreemde mensen, ze vinden de religie ongeloofelijk subjectief, en hun wetenschap is 'heilig'. Wetenschap is net zo goed opgebouwd op dogma's en is nog subjectiever dan religie. Als de mensen zo nodig op wetenschap en anti-bijbel anti-genesis 1 anti-scheppingsverhaal moeten geloven vindt ik dat jammerlijk. Ik denk niet dat een paar 'wetenschappers' het tegendeel van God kunnen bewijzen, ook al zouden ze willen. God is Groot Ik vertrouw op het heilige schrijft, Ik vertrouw op de Heere.
  4. Heeft mohammed dat echt gedaan??? Niet bepaald nobel als je het mij vraagt, hoewel ik de geschiedenis ervan niet ken.
  5. Van Xanten

    Zelfkastijding

    Er is echt niets mis met zelfkastijding,zoals Tom en KennethB al hebben gezegd. Mensen schrikken er wel eens voor terug. Dit hoeft niet,want het is idd een daad aan vroomheid en aanbidding gelinkt.
  6. Van Xanten

    Maria Magdalena

    Quote: Op woensdag 17 oktober 2007 22:03:41 schreef Tom het volgende: [...]Zeg jij het maar. Nee ,ik vroeg het aan jou
  7. Van Xanten

    Maria Magdalena

    Maar paus johannes paules ll heeft toegegeven dat ze helemaal geen hoer was. Moeten we dat dan in twijfel trekken?
  8. Van Xanten

    Zelfkastijding

    Dit doet de cilice ook niet hoor
  9. Van Xanten

    Maria Magdalena

    Quote: Op woensdag 17 oktober 2007 18:11:23 schreef Tom het volgende: [...]Maar als ultra-montaan katholiek trek je de woorden van de heilige paus en kerkvader Gregorius de Grote natuurlijk niet zomaar in twijfel. Natuurlijk niet,dit heb ik ook nergens gezegd.
  10. De 'maker'van ons of de illusie's moet wel super briljant/geniaal zijn. Want het lijkt me erg onwaarschijlijk,en de kans is zó klein. Maar goed het blijft een leuk idee. Er zijn vast mensen die er in geloven. Hoe weten die bedenkers nou eigenlijk dat we met de ogen kijken? We zijn toch een illusie? Dus de ogen ook.Mischien zijn we wel heel anders
  11. Quote: Jezus vzmh noemde ''God'' gewoon met ''Allah''. Als jullie een voorbeeld van Jezus vzmh willen zijn, horen jullie hem te volgen en God gewoon Allah te noemen zoals bisschop Muskens. Kijk maar: link Ja hallo! Dat is een film hoor! Of wil je soms zeggen dat dat echt jezus is,en dat het toen is opgenomen.
  12. Quote: Op woensdag 17 oktober 2007 13:07:12 schreef Hester het volgende: Misschien zijn die 5,99 miljard andere mensen(zielen) ook een illusie Ja mischien wel he,dan ben jij ook een illusie of ik. of beiden
  13. Ik heb het filmpje gezien. Nou,het leven is dus een grote grap Heel overtuigend hoor,niets bestaat,alles is nep de hele wereld is een illusie. Wel grappig dat alle 6miljard mensen(zielen) allemaal dezelfde illusie hebben.
  14. Van Xanten

    Maria Magdalena

    Ha! Dan Brown's boeken zijn FICTIE nep,verzonnen onzin,belachelijk(wel spannend ) In die tijd was het vreemd en gek dat een joodse man van die leeftijd niet getrouwd was,dus het zou kunnen. Maar het is gewoon niet zo. Ze kunnen er leuke boeken over schrijven,en het is goede stof voor fabeltjes,maar daar blijft het ook bij. Het was paus Gregorius I die zei dat Magdalena een zondenares was,niet de Bijbel.
  15. Dan niks denk ik. Je mag God Allah Jaweh of in elke taal dan ook noemen (en zijn grenzen natuurlijk) Maar goed,we wonen in Nederland,nogal onlogisch om arabisch te gaan spreken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid