Spring naar bijdragen

Eline---

Members
  • Aantal bijdragen

    42
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Eline---

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    /

Profile Information

  • Interesse
    Paardrijden, lezen
  • Beroep
    /
  1. Mijn partner is gelovig. Niet hetzelfde geloof, maar toch gelovig. We geloven in een God..... Maar hij is bereid om mijn geloof met hem te delen. Daar ben ik en God erg dankbaar voor. Verder is hij natuurlijk lief aardig, netjes opgevoed, sociaal en heeft dezelfde hobby!
  2. Ik heb altijd een probleem met msn. Mijn vriend woont anderhalf uur rijden hier vandaan. Zeg ik iets op de verkeerde manier, ziet hij mijn gebaren er niet bij, en kan hij het verkeerd opvatten. Vind ik altijd zo vervelend. Ik als meisje zijnde zou zeggen, laat zien dat je echt voor haar gaat! Neem de tijd, maak tijd voor haar vrij, ga naar dingen die zij belangrijk vind. En praat er over!!!!! Want mijn ervaring is ook dat we te weinig praten!
  3. Maar misschien kennen zij Allah wel op een andere manier. Ik bedoel een heel simpel voorbeeld. Maar de djihad, niets anders dan de kruistochten.
  4. Ik heb er geen ervaring mee, kan je dan ook niet positief denken? En de negatieve dingen opzij zetten?
  5. Eline---

    vrienden?

    De vriendschappen die ik heb zijn ook met ongelovige. Maar ze moeten wel open staan voor mijn geloof. Ik vertel er veel over, en hoe erg ik verandert ben sinds ik er meer mee doe en het ook echt nodig kreeg. Ze vinden het mooi, en willen graag meer weten. Mijn vriend zegt dat voor wij gaan trouwen (voorlopig nog niet hoor) hij eerst zichzelf laat dopen. Dan kunnen wij in mijn kerk trouwen, ik heb gehuilt van blijdschap toen!
  6. Ik ben nu gelukkig en heel vrolijk, heb totaal nog even geen tegenslagen. Ik heb een goed weekend gehad en ben blij dat ik in dit mooie land mag wonen. Ik ben er achter gekomen dat weinig mensen zoveel geluk hebben als de Nederlanders. Amen
  7. Ze willen alles terug draaien naar vroeger. Alleen zoals ik het nu hoor, hebben jullie niet zoveel les gehad. De 1040 uren die we moesten maken (want er is al een versoepeling gekomen) waren klokuren. Ik heb in totaal op school (4havo) 36 lesuren ieder 45 minuten. Per week, vindt de school dat te weinig. Dus ze hadden een oplossing, 2 KWT uren(keuzewerktijd uren). Want we moeten 38 lesuren maken. Ik zit elke dag nu van half negen tot vier uur op school. Heb drie ingeroosterde tussen uren en elk uur dat ik uitval heb, wordt ingevult met een studie uur. Huiswerk hebben wij ook nog thuis, dus ik
  8. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Sterkte!!!!!! Ik voel met je mee, ik heb 2 jaar geleden onze 4 jarige hengst in moeten laten slapen, hij was in de wei uitgegleden en zijn gewricht zat niet meer zo goed. We hadden hem zelf gefokt. Sindsdien heeft mijn moeder nooit meer paardgereden, ik hoop dat jij er leuke herinneringen mee had. Alsnog sterkte!!!!
  9. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Ik rijd gewoon liever niet op zondag, ik weet niet waarom niet. Maar ik krijg veel commentaar van mijn opa en oma dan. Alleen wedstrijden mag ik, waarom weet ik niet.
  10. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Hahaha,, jah dan weet ik nog wel een hele leuke foto van een pony,, een hele leuke pony,,, maar het ras I don't know!!!!!! bont, maar wildkleurbont super leuk! Maar wel vervelend, ik vind het altijd zo erg als ze een paard zo mishandelen door te vroeg te veel verwachten van een paard. Zo rijd je hem erg naar de knoppen.... Maarjah, even een andere vraag, wie rijd hier zijn paard eigenlijk NIET op zondag, ik doe het meestal liever niet, maar als er wedstrijd is.....
  11. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Nu hebben we een Jetset staan, maar die heeft een aanleuningsprobleem. Ik vind het belangrijk dat een paard van zichzelf vermogen en uithoudingsvermogen heeft. En dat is bij de meeste haflingers e.d. gewoon wat minder. Mijn haflinger had niet voor de kar gestaan, was ook niet stug in de mond, maar een uithoudingsvermogen had die heel goed, ook van zichzelf! Kijk het vermogen daar heb je gelijk in. Ik zou niet kunnen kiezen tussen een kwpner en haflinger, ik heb waar ik werk een grappig beestje staan, zal een keer een foto neerzetten, maar over dat aanleuningsprobleem. Wat doet hij dan? Een
  12. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Ze zijn lief, sociaal en kunnen lekker bewegen. Ook voor dressuur kunnen ze gebruikt worden. Had vroeger, 4 jaar geleden een haflinger oude type, die kon zelf 1 meter springen, hahaha veel gelachen met dat beestje, die hebben we aan een ouder stel gegeven, en nu heeft ze een super leven zoveel aandacht!
  13. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Zaterdag ging heel goed bij mij. Alleen een foutje gemaakt, mijn paard kan steigeren op hulpen,ik gaf die hulpen tijdens het groeten. De jury moest hard lachen maar ik kreeg er toch een 2 voor. Achjah, ik heb een winstpunt, had ook maar een proef te rijden. Nee zelf woon ik in de buurt van Zaltbommel, oorspronkelijk kom ik uit de randstad en ik ben het meest te vinden in Twente. Hahaha, ik hou veel van Nederland. Maar kiki (waikiki sunset, haar naam) komt uit Groningen. Daar schijnt veel gedekt te worden met Lennard. Ik heb een kwpner maar heb heel veel met koudbloeden. Geen tinkers, maar wel
  14. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Dat is vervelend met je rug. Ik ben juist eigenlijk op paardrijden gegaan omdat mijn houding niet goed was. Aangezien mijn moeder paard is gaan rijden omdat ook haar houding niet goed was ging ik ook maar op paardrijden. Ik had de keuze tussen ballet en paardrijden. Nou die is snel gemaakt hoor..... Ik zal jullie laten weten hoe het zaterdag gaat.
  15. Eline---

    Paard en pony-topic.

    Afstammeling is: Lennard * matador Komt uit het noorden, ik kende het eerst helemaal niet, maar matador is een clavecibel. Ik we hadden er een veulen bij van Gribaldi, alleen die hebben we verkocht. We vonden het leuk om met Gribaldi te dekken omdat die hier ook in het dorp staat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid