Spring naar bijdragen

Vrezende

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Quote: Op maandag 30 april 2007 16:00:39 schreef Pius_XII het volgende: [...] Vandaar ook dat 'vrezende'? Vrees God.
  2. Vrezende

    favo christelijke boek

    Quote: Op maandag 30 april 2007 15:58:43 schreef Gorthaur het volgende: Is geen christelijk boek. Wel het ware woord van God.
  3. Mijn man moet een PRAKTISERENDE MOSLIM zijn.
  4. Quote: Op maandag 30 april 2007 12:08:00 schreef Thorgrem het volgende: [...] Nee het is geen streng christelijke school naar wat ik heb gehoord. Je zult je er dus prima thuis kunnen voelen. En als Moslim(a) geloof je in dezelfde God dus er zal vast genoeg gespreksstof zijn over alle gemeenschappelijke dingen. Dat is mooi zo. Het lijkt me wel leuk om in discussie te gaan met Christelijke mensen over het geloof.
  5. Ik ga in september ook beginnen met de opleiding HBO-Journalistiek in Zwolle. Is het echt een streng Christelijke school? Ben namelijk een ''strenge Moslima.''
  6. Vrezende

    God is ook Allah?

    Als ik het nu goed heb is Jezus dus God? Corrigeer me als ik het niet goed heb.
  7. Vrezende

    Hoe geloven jullie?

    Ik ben een Moslims. Ik probeer zoveel mogelijk volgens de regels van de Koran en volgens de Soenah te leven opdat Allah SWT me hiervoor zal belonen insa'Allah.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid