Spring naar bijdragen

HappyFeet

Members
  • Aantal bijdragen

    253
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over HappyFeet

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://anne-s18.hyves.nl

Profile Information

  • Beroep
    projectleider bij de dagbesteding van een afkickkliniek
  1. Wanneer is iemand een vriend? Dat vind ik een interessantere vraag, imho, dan hoe je uberhaupt vrienden maakt. Maar om toch op de vraag in te gaan; Ik ben niet bewust op zoek naar vrienden. Ik maak contact met mensen, mocht het klikken, dan zet ik het contact voort.
  2. Quote: Op vrijdag 21 september 2007 15:45:43 schreef Mr. Emilio het volgende: [...] Dat is dan hoog sensitief. Toch? Klopt, dat heet dan High Sensitive Person; kortgezegd: HSP.
  3. Ik heb Bruce & Evan Almighty gezien. Ik vind het een film waarin wel duidelijk neer wordt gezet over hoe het in deze tijd zou gaan als er zoiets zou gebeuren. Stel dat je iemand een ark ziet bouwen omdat er volgens hem een overstroming zou komen, hoe zou jij reageren? Ik vind het een realistische film. Ik kan de films wel waarderen.
  4. HappyFeet

    Ik geloof (niet) omdat...

    Quote: Op donderdag 13 september 2007 14:36:13 schreef RawRanX het volgende: [...] In mijn (?) ogen? In my humble opinion
  5. HappyFeet

    Bin Laden neerschieten?

    Tja, zou het inderdaad zin hebben om hem dood te schieten? Als je het goed bekijkt, maak je je dan schuldig aan hetzelfde wat hij heeft gedaan, verlaag je je tot zijn niveau.. En het terrorisme gaat toch wel door, ongeacht of de leider dood is. Een nieuwe leider staat dan vast wel weer op.
  6. HappyFeet

    Bin Laden neerschieten?

    Ik zou hem tot zoverre uitschakelen dat hij niet kan vluchten en een beetje pijn heeft. Dan de politie bellen, om in te laten rekenen. Misschien kan hij dan martelaar worden? Iedereen hier heeft een beetje overeenkomstige ideeen.
  7. HappyFeet

    Off Topic

    slapen ik en slapen is geen goede combinatie... Het lukt me gewoon niet om langer dan een uur achter elkaar s'nachts te slapen
  8. HappyFeet

    Off Topic

    Deze dag wordt een hele lange dag... Pff.. ben nog moe van de vorige werkdagen. En dan denken sommige mensen dat je niks op je werk uitvoert..
  9. HappyFeet

    engelse tekst gez.293

    Lijkt een goede vertaling. Al zou ik "met een rustig, kalme moed!" toch iets anders vertalen dan "with a calm and quiet courage" Quiet is stil, en iets anders dan rustig. Zoek het anders eens op in een engels woordenboek wat de exacte vertaling is Verder ziet het er goed uit hoor. Good luck!
  10. Quote: Op vrijdag 06 juli 2007 00:56:36 schreef h-a-n-n-a het volgende: de ideale man: - die kookt - zeurt niet - is niet jaloers - is lief en attent - houdt van mij - laat mij mijn eigen leven leiden en doet dat zelf ook - vindt mijn vriendinnen leuk - is bij voorkeur lang - heeft vooral erg veel plezier in zijn leven - is niet carriéregericht - is een beetje een eikel (af en toe) (daar val ik nou helaas op ) - weet wat hij wil - vindt mij de lekkerste vrouw die er op aarde rondloopt! als je bij deze omschrijving past dan mag je me mailen
  11. Quote: Op vrijdag 06 juli 2007 09:41:24 schreef osmdonald het volgende: -spam- Dit heeft niet echt te maken met het onderwerp Studiefinanciering he? Je kan nl. van je studiefinanciering niet én een Wii, Xbox or whatever én je boeken betalen..
  12. HappyFeet

    Off Topic

    Quote: Op donderdag 05 juli 2007 15:10:19 schreef Emma.U het volgende: [...] af en toe Ja af en toe... zou ik wel anders willen zijn... Maar ja, ach.. Dat is maar af en toe
  13. HappyFeet

    Off Topic

    ja maar dat is een andere on-topic. Je reageert nu niet op de volledige zin, maar je pikt er een woord uit en reageert in een andere context. Toch, TS?
  14. HappyFeet

    Off Topic

    Quote: Op donderdag 05 juli 2007 14:54:27 schreef Jipke het volgende: verrassingen Voor mij is het een verrassing wanneer ik mijn vriend morgen zie. En of het morgen wordt of overmorgen. Altijd leuk Samengevoegd: Quote: Op donderdag 05 juli 2007 14:54:57 schreef Dante het volgende: [...] Edit: oh sorry ik ga on-topic Foei
  15. HappyFeet

    Off Topic

    Quote: Op donderdag 05 juli 2007 14:51:52 schreef ThijsK het volgende: ooit Ooit wel. Ooit is een breed begrip. Denk liever aan het heden, en bereid het toekomst een heel klein beetje voor dat je niet voor verrassingen komt te staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid