Spring naar bijdragen

godluver

Members
  • Aantal bijdragen

    261
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over godluver

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    reinier_deblois@hotmail.com
  • Website URL
    http://tinyurl.com/y8ftud

Profile Information

  • Interesse
    God, programmeren, 3D modeling
  • Beroep
    Programmeur (Freelance)
  1. hoe heb je haar dan ontmoet? christianmatch.nl ofzo?
  2. op een of andere manier.. heb ik plots het liedje van Sound of Music in mijn hoofd: Quote: She climbs a tree and scrapes her knee Her dress has got a tear She waltzes on her way to Mass And whistles on the stair And underneath her wimple She has curlers in her hair I even heard her singing in the abbey She's always late for chapel But her penitence is real She's always late for everything Except for every meal I hate to have to say it But I very firmly feel Maria's not an asset to the abbey I'd like to say a word in her behalf Maria makes
  3. godluver

    Verheerlijk God!

    Vader, ik wil U danken dat U me zon fijne dag gegeven heeft, en dat U altijd bij me was/bent!!! PRIJS ADONAI Wie is als Hij? De Leeuw maar ook het Lam, gezeten op de troon. Bergen buigen neer, de zee verheft haar stem voor de allerhoogste Heer. Prijs Adonai, wanneer de zon opkomt totdat zij onder gaat. Prijs Adonai, alle naties van de aard', alle heiligen; aanbid Hem. IYou, Dad!
  4. godluver

    Favoriete spel

    hmm zpeel niet echt spelletjes.. behalve Super Mario op mn GR, SuperTux en Penguin Racer op mn computer ( natuurlijk), ennuh.... um.... Kolf en KSpaceDuel voor met zn 2en. schietspelle vind ik soms ook wel leuk als ik net een lange dag 8er elkaar alleen maar geprogrammeerd heb en ik het zat ben. EDIT: ow d8 dat dit over pc spelle ging... nuja: in de les als deze saai is: -kamertje verhuren -gridracen (van mn wiskundeleraar geleerd)
  5. New Age-muziek? (je hebt nl. al christelijke gothic)
  6. ik vind het soms heerlijk om even een tijdje alleen te zijn met God, maar het is soms ook wel fijn om anderen om je heen te hebben.
  7. 'n Compliment voor Juliët, omdat je gewoon zo'n lieve en aardige meid bent. God bless, godluver
  8. ik zet altijd m'n radiowekker keihard om half 7, en dan de wekker van m'n horloge om kwart voor zeven. meestal ben ik van m'n radiowekker klaarwakker, ik zet meteen mijn licht aan zodat ik niet zo snel meer in slaap val, en ga naar de wc,. als ik dan nog in slaap val (echt, het gebeurt wel eens) dan heb ik altijd nog mijn horlogewekker. Helpt altijd, ben nog nooit door die 2 heengeslapen.
  9. godluver

    Verheerlijk God!

    You are so awesome and I love you, Dad!
  10. godluver

    zendeling Heidi Baker

    Mozambique.. waar ligt dat? heb 1/2 jaartje in Afrika gewoond.. maar umm zoveel atlaskennis heb ik auch weer nicht.
  11. Umm... in het OT was er een ander verbond... meer met regeltjes enzo... in NT sloot God een nieuw verbond... dus het lijkt me logisch als OT en NT anders zijn. * BTW, NL teksten zou voor sommigen onder ons idd handig zijn. (www.statenvertaling.net ofzo, of bij google)
  12. mijn ouders verschillen 8 jaar...
  13. godluver

    Michael W. Smith

    ik zit toevallig net naar hem te luisteren via Bright FM. Ik vind dat hij wel goed kan zingen, en ook wel goeie tekst, maar ik houd persoonlijk van wat andere muziekstijlen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid