Spring naar bijdragen

Rubenve

Members
  • Aantal bijdragen

    88
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Rubenve

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Computers, BMWs
  • Beroep
    Software ontwikkelaar
  1. Rubenve

    Programmeren

    Quote: Op vrijdag 12 januari 2007 13:42:50 schreef Audiophile het volgende: [...] Puh! Zie ook wat markup-language betekend moeha! Het is maar wat je onder opmaak verstaat. Als het over structuuropmaak gaat dan ja, maar stijlopmaak nee. Verder ben ik het met justed eens. Voor stijlopmaak gebruik je CSS en geen html. Wil niet zeggen dat het niet met html kan, maar om die scheiding tussen opmaak en data meer af te dwingen is uiteindelijk xhtml in het leven geroepen. Dat is al een stap in de goede richting. Ruben.
  2. Rubenve

    Programmeren

    Quote: Op donderdag 11 januari 2007 21:27:43 schreef Audiophile het volgende: Ik kan HTML, al is dat meer een opmaak taaal. Opmaaktaal? Helaas gebruiken veel mensen het daarvoor, maar het is een taal om een document te beschrijven. Overigens is het ook geen programmeertaal. Ruben.
  3. Quote: Op zondag 26 november 2006 01:58:56 schreef mocroflavour het volgende: [...] Vroeger waren er ook nonnen die een soort burqa droegen en nog steeds kom ik wel eens nonnen tegen die bijna alles bedekken. Je zegt het zelf al: vroeger. Dat betekent dus dat ze zich aangepast hebben aan de huidige sociale normen. Overigens heb ik nog nooit een non gezien die haar gezicht bedekte, ook niet 'vroeger'. Ruben.
  4. Quote: Op donderdag 09 november 2006 22:52:26 schreef Pius_XII het volgende: [...]Niet alles wat toegestaan is, is meteen moreel juist. En jij vindt het moreel juist om iemand met de dood te bedreigen?
  5. Ik vind niet dat hij te ver gaat. Hij geeft zijn mening en dat is toegestaan in Nederland. Het feit dat mensen hier het blijkbaar normaal vinden dat hij naar aanleiding van zijn mening met de dood bedreigd wordt vind ik eerlijk gezegd schokkender dan de uitspraken van meneer Wilders.
  6. Quote: Op zondag 03 september 2006 16:11:09 schreef Thijs het volgende: en ik denk dat mijn grote handen een DS Lite niet veel plezier doen... Dan is misschien de PSP ook nog een optie? Ik heb zelf ook behoorlijke kolenschoppen en dat ding is door mij aardig te hanteren.
  7. Rubenve

    Favoriete spel

    Computer: Hattrick (web voetbalmanager spel) Bordspellen doe ik niet aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid