Spring naar bijdragen

Due

Members
  • Aantal bijdragen

    209
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Due

  1. deze post is van holla

    vergeten uit te loggen bloos.gif

    Quote:
    Op donderdag 09 maart 2006 21:21:17 schreef RobertF het volgende:

    [...]Sjaloom LaRosa,

    En wat is nu hét kenmerk van den bijbel? Dat het op papier is geschreven, met inkt. Of geloof je dat de bijbel een soort geestelijk iets is wat toevallig op dat papier rust? Mij lijkt het dat de bijbel het papier en inkt is. Net zoals de mens ook het lichaam is.

    Stel ik zeg jou te respecteren, maar geef je zomaar een klap in het gezicht. Dom voorbeeld (iemand als jou kán ik toch niet slaan?
    flower.gif
    ), maar dat boeit niet. En ik zeg daarbij dat ik jóú geen pijn wilde doen, maar slechts jouw huid een klap gaf... Zou jij daar intrappen? Als ik je huid sla, dan sla ik ook toch jou?

    Waarom geldt dat dan niet voor den bijbel? Als je het papier aanraakt, raak je de hele bijbel aan. Als je op het papier schrijft, dan schrijf je op de bijbel. Dus als je geen respect hebt voor het papier (en de inkt), dan dus ook niet voor de bijbel, even hard gezegd. Het materiaal maakt de bijbel, want zonder papier en inkt heb je geen bijbel.

    Slechte vergelijking RobertF. Als iemand er van houdt om met modder ingesmeerd te worden, of om vies te worden, mag dat best, nix mis mee toch? En ik weet niet of een bijbel er van houd om onderstreept te worden of om zoveel gebruikt te worden zodat er ezelsoren inkomen en het papier soms scheurt... Maar je kunt ook niet zeggen dat de bijbel daar niet van houdt, want een bijbel houdt nergens van.. kan niet ergens van houden.

    Verder snap ik je punt opzich wel, maar boeken zoals de bijbel worden ook gedrukt met normale inkt, aangeraakt door allerlei vingers, gemaakt van gewoon papier... Hoe zie jij dat dan? Vind je dat dan geen Heiligschennis? Of denk je dat er wel heel voorzichtig en heilig mee om word gegaan in de drukkerij?

  2. Quote:

    We zijn in Nederland nog behoorlijk soepel met het toelaten van mensen. Kijk eens naar Nieuw Zeeland. Daar moet je op HBO/Universitair niveau toelatingstoetsen afleggen of in een beroepsgroep zitten waar in het land zelf weinig mensen voor te vinden zijn. Dat is wat anders dan het opnoemen van de hoofdstad van Nederland en vragen over waar je een uitkering kunt aanvragen.

    dit is niet waar, ze kunnen dat wel zo mooi zeggen, maar je komt er gewoon niet in als afghaan, ze geven je niet eens de kans om de hoofdstad van nederland te zeggen.

    Quote:
    Als je er persoonlijk mee te maken hebt is een afwijzing NOOIT leuk en voel je een wet extra hard. Ik zeg ook niet dat iedereen een uitkeringstrekker is die naar Nederland komt via huwelijksmigratie. Maar het komt helaas (of misschien ondertussen kwam) wel erg veel voor. Logisch dat de regering hier (met ruime steun van de bevolking) iets aan heeft gedaan.

    inderdaad, het is schandalig als je gaat leven van een uitkering hier, maar dat valt de meeste buitenlanders hier ook erg tegen, het leven is hier ook een stuk duurder. bovendien is het voor buitenlanders ontzettend moeilijk om aan een goede baan in nederland te komen.

  3. Quote:
    Op dinsdag 07 maart 2006 17:06:02 schreef Erwt het volgende:

    [...]

    precies dat vind ik ook.

    ok, maar daarom is het toch niet verkeerd om een extra dank of biddag in te stellen? het is niet zo dat je alleen op die dag hoeft te bidden of danken. maar gewoon extra.

    (moet het wel doen indd)

  4. Quote:
    Op dinsdag 07 maart 2006 17:00:17 schreef Michie23 het volgende:

    [...]

    Maar je hebt toch vrij?

    ja, klopt,

    maar ik leg even de link niet, wat bedoel je met die vraag?

  5. ok, ik bid en dank niet de hele dag, maar als je naar de kerk gaat dan bid en dank je toch ook? (daar bedoel ik, normaal ga ik nooit door de week naar de kerk)

    en het is bij mij ook geen afdankertje zo van: o jah, dat moet ook nog want het is dankdag/biddag

  6. Quote:
    Maar laten we niet vergeten dat we, onder andere door politici als Pim Fortuyn, eerst vonden dat Paars erg coulant was tegenover asielzoekers en dat de politiek best weleens strenger zou mogen optreden. En nu doet de politiek dat, is het wéér niet goed.

    mischien veel mensen, ik niet...

    Quote:
    Dat is ook de teneur hier in Nederland: het is nooit goed. Als minister Verdonk consequent de regels naleeft, dan is ze hard en liefdeloos. Zou ze echter uitzonderingen maken, dan zou ze weer met twee maten meten. Het is nooit goed, altijd valt er weer te zeuren.

    het gaat niet om uitzonderingen, het gaat om het hele beleid

    Quote:
    Ik zou die klagers weleens de rol van minister Verdonk willen zien overnemen. Ik zou hen weleens willen horen als ze dagelijks harde beslissingen moeten nemen over gezinnen, echtparen en mensen die alles kwijt zijn. Volgens mij piep je dan wel minimaal anders.

    ja, hier heb je gelijk in, ik zou nooit haar plaats in willen nemen, maar dat praat het door haar ingevoerde beleid nog niet goed.

  7. Quote:
    Op dinsdag 07 maart 2006 13:27:24 schreef rupz het volgende:

    Rita Verdonk is een krachtdadige vrouw! Ze wijkt niet van de wetgeving af, ook al gaat het om een voetballer. Alsof voetballers andere rechten zouden moeten hebben dan andere Nederlanders. En wat Taida betreft, zij heeft zelf gesjoemeld, hoe kan ze dan verwachten dat Nederland haar nu nog tegemoet komt? Oprotten.

    ik geef hopeloos helemaal gelijk, heb jij persoonlijk te maken met een geval waar rita verdonk iets mee te maken heeft en een buitenlander?

    edit: sorry, dit is een flauwe opmerking, alsof je je mening niet mag geven als je er niet mee te maken hebt, zo bedoel ik het niet, alleen heb ik er wel mee te maken...

  8. Quote:
    Op zaterdag 04 maart 2006 19:35:02 schreef Moonshine het volgende:

    [...]

    Het kan niet over gaan? Het kan niet genezen worden? Ik had 2 jaar geleden al aan alle2 mijn benen verlamt moeten zijn, ik loop ook nog steeds. God heeft in die jaren zijn hand op mijn knieën gehad, en nadat ik de keus voor Jezus heb gemaakt heeft hij me er helemaal van genezen.

    Dus zelfs al zegt een psychiater dat iets niet kan genezen, of al zegt een dokter het is onmogelijk. God kan alles genezen!! Dus ook dit,

    Ik zal er voor bidden, dat zeker!

    Gaaf! God kan alles!

    maar normaal gesproken gaat Hij de normale weg...

    but i'll pray for you!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid