Spring naar bijdragen

Skywalker

Members
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Skywalker

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    noortje930@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
    Star Wars, White Metal, lezen, gitaarspelen, tekenen
  1. Skywalker

    Foto's van artiesten

    Seventh Avenue (2 plaatjes) En Sonata Arctica!
  2. Skywalker

    Bandshirts

    Whaa ik ben echt blij! Ik heb bandshirts van Seventh Avenue gevonden! *ahum* Dit moest ik even kwijt
  3. Skywalker

    Muzieksmaak op Credible

    Wat een geblaat hiero (no hard feelings hoor ) Ik houd van symfonische powermetal! Seventh Avenue p.s en dat lijkt me behoorlijk ingewikkelde muziek omdat er zoveel noten in zitten. moeten ze behoorlijk goeie gitaristen hebben dunkt me.
  4. Skywalker

    Halleluja Adonai

    Deze info kan ik goed gebruiken! Een vriendin zocht dit al!
  5. Ik heb een sterke voorkeur voor jongens die: Christelijk zijn of er tenminste voor openstaan Alternatief gekleed zijn (like me) Erg he?
  6. Skywalker

    gothic?

    Ik las net dat veel gothics in mekaar geslagen worden omdat ze anders zijn. dat KAN toch niet! Die jongen had net zo goed een punker kunnen zijn. Die hebben vaak ook zo'n soort kapsel. *zucht* Vooroordelen...
  7. Skywalker

    gothic?

    Ik bedoelde meer: Symbolen van mensenschedels
  8. Skywalker

    gothic?

    Ik weet niet waar dit anders zou thuishoren, dus: Is er een bepaalde dresscode als je van symfonische powermetal (sonata arctica, narnia e.d) houdt? En hoe zit het met schedels, anarchy-symbolen? Mag dat in het Christendom? Ik ben namelijk regelmatig te vinden in alternatieve winkels (London e.d), en daar hangen de Anarchy-symbolen tussen de pentagrammen.
  9. Hee lief om te posten! *ahum*
  10. Quote: Op zondag 30 april 2006 15:48:46 schreef Gorthaur het volgende: Hmm, metal...dat moet wel van satan zijn. www.metalforjesus.org
  11. Kent iemand de metalband Iced Earth? Weet iemand of ze Christelijk zijn? *schop*
  12. Skywalker

    gothic?

    Quote: Op donderdag 27 april 2006 11:56:09 schreef Raido het volgende: Die binnen het moderne satanisme dus worden gebruikt als lusten c.q. goede dingen. Het kruis staat voor christendom en de strijd tegen die 7 hoofdzonden, het satanisme voor het behalen van die 7 lusten. (en het is natuurlijk leuk om christentjes te pesten) dat wat Dimmu ook graag doet (volgens mij is alleen Shagrath ook écht satanist). Van jou leer je nog eens wat Mja en Marilyn Manson lijkt me een duidelijke antichrist. Quote: Weg met de fascistische Christenen! (of iets dergelijks )
  13. Skywalker

    gothic?

    Dus: Het pentagram is wel een Christelijk teken maar het wordt tegenwoordig gezien als Satanistisch?? En hoe zit het met het omgekeerde pentagram? Want dat staat (voor zover ik weet) voor het omgekeerde kruis en dus voor de Duivel. Ik bedoel, kijk naar bands als Kreator en Dimmu Borgir, het stikt er van de omgekeerde pentagrammen.
  14. Skywalker

    gothic?

    God zal altijd mijn Licht zijn (zolang ik mijn naam behoud in ieder geval letterlijk ) of ik er nu gothic uit zie of als een *ahum* wit gekleed figuur Zelfs de meest wit of fel geklede personen kunnen nog slecht en evil zijn. Een vriendin van mij kleedt zich bijvoorbeeld erg fel, maar ze heeft wel paranormale gaven. Ik ben zo'n beetje daarvan af gestapt, mensen op hun uiterlijk te beoordelen God beoordeelt je niet op je uiterlijk maar op je innerlijk!
  15. Skywalker

    Bandshirts

    Quote: Op woensdag 26 april 2006 14:39:43 schreef Raido het volgende: 2. Mijn ouders vinden het vast niet hip. ....En wat zou dat uitmaken? Enne...wat vinden ouders WEL hip tegenwoordig
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid