Spring naar bijdragen

Thomas

Members
  • Aantal bijdragen

    348
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Thomas

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    muziek, lezen, uitgaan, forums
  • Beroep
    magazijnmedewerker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Thomas

    waarom een Sabbat strijd?

    Quote: Op woensdag 07 september 2005 00:11:44 schreef Troel het volgende: [...] zon·dag (de ~ (m.)) 1 zevende dag van de week, voor christenen de dag des Heren [voor 1976 de eerste dag van de week] Bedankt voor de uitgebreide uitleg Troel! Was een interessant stukkie.
  2. Thomas

    waarom een Sabbat strijd?

    Quote: Op dinsdag 06 september 2005 23:24:46 schreef Troel het volgende: [...] Nee, zondag is de eerste dag van de week. Hoezo dat nou weer, en met welk een stelligheid! Voor mij is maandag de eerste dag. Dan begint de werkweek weer, of school etc. En niemand die mij daar van af praat!
  3. Thomas

    Je mooiste CD ooit!

    Simon and Garfunkel - Greatest Hits!
  4. In landen als Iran kun je niet vrijuit naar muziek luisteren die jouw aanspreekt! Die kant gaan we hier hopelijk toch niet op of wel?
  5. Thomas

    Op zondag werken?

    Inderdaad, je zult maar machinist zijn bij de NS, dan zul je wel moeten!
  6. Thomas

    Boek en leestips

    Jullie willen me toch niet vertellen dat jullie De Slinger van Foucault gelezen hebben. Mijn vader was een fervent literatuurlezer, maar dat boek was hem te veel. Jullie bluffen maar wat stelletje pubers!
  7. Thomas

    Knipoog van God

    Volgens mij ben ik de enige die geniet van de zomer van 2005 in Enschede. De mensen zijn zo down hier. De kerk zondag zat helemaal vol, en toe we er uit kwamen, je raad het al, regen en nog eens regen. En de mensen keken gewoon teleurgesteld echt waar. Kan aan mij liggen, maar je gaat toch niet naar de kerk om te bidden voor mooi weer of zo.
  8. Thomas

    wat is je favo band??

    Bob Dylan Paul Simon REM
  9. Thomas

    Knipoog van God

    Grappig knipoog van god! Misschien dat ik het adres van dit forum zomaar opeens vond. Maar mag ik het ook toeval noemen? dat iets je toe-valt. It's only words, but words are all I have.
  10. Quote: Op vrijdag 29 juli 2005 21:45:43 schreef bart1984 het volgende: [...] Helemaal niet mensen die homo zijn zijn zo geboren en kunnen daar niks aan veranderen. ER IS NIKS MIS MET HOMO'S!! Wauw, wat krachtig! Ik ben in ieder geval heel blij met zo'n uitspraak.
  11. Thomas

    Roken. Kan dat?

    Dus coldturkey stoppen is veel beter dan stoppen met behulp van een boek, dat je inzicht geeft in je rookverslaving? Het is geen wedstrijdje heren, wie de beste stopper is. Laten we blij zijn dat we er af zijn en andere nog rokers motiveren om er mee te stoppen! Ik ben in ieder geval blij dat Allen Carr dat boek geschreven heeft.
  12. Thomas

    Roken. Kan dat?

    Quote: Op vrijdag 29 juli 2005 16:34:23 schreef DetectedDestiny het volgende: Om je laatste sigaret uit te maken natuurlijk! Zeg dat er dan even bij! Ik ben geen helderziende!!! Met vriendelijke groet, Thomas
  13. Thomas

    Roken. Kan dat?

    Prima voor jou, maar waarom moet ik een asbak kopen, is veel effectiever zeg je. Man , man, wat kan ik hier nijdig om worden!
  14. Thomas

    Roken. Kan dat?

    Quote: Op vrijdag 29 juli 2005 16:17:06 schreef DetectedDestiny het volgende: [...]Of koop een asbak. Dat is volgens mij effectiever. ?????? Is het boek van Allen Carr niet goed of zo of mis ik hier iets essentieels!! Graag uitleg! Thomas
  15. Thomas

    Roken. Kan dat?

    Hoi Allemaal, heb 25 jaar gerookt!!! En ben heel blij dat het me eindelijk gelukt is er mee te kappen. Wat een vreselijke rotverslaving is dat zeg, niet te filmen. Voor wie hulp zoekt bij stoppen met roken leze het boek stoppen met roken van Allen Carr. Veel succes! Thomas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid