Spring naar bijdragen

*Deborah*

Members
  • Aantal bijdragen

    1.753
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door *Deborah* geplaatst

  1. Ach een topic raakt zo snel vol als iedereen alleen maar oneliners gaat plaatsten als : Mee eens en mm daar zit wat in. Ik meende dat daar in verleden ook wel op werd gewezen. Ik was gewoon erg benieuwd waarom caveman daar wat in vind zitten...
  2. Heb je verder ook nog iets te zeggen behalve; mm daar zit wat in? een onderbouwing ofzo...
  3. Het frapante aan deze discussie is dat jullie redeneren vanuit jullie eigen menselijke belevings wereld, daardoor word dit nogal een vreemd gesprek. God is geen mens, God is Almachtig en Alwetend . Ga eens na hoe groot voor God een oorlog is en hoe enorm wij een oorlog beleven. God bekijkt vanuit de eeuwigheid niet vanuit een klein mensenleventje van hooguit honderd jaar...
  4. *Deborah*

    Geloof en HSP

    Ik vond ook wel dat Brains het leuk neerzette, het excuses was een beetje overbodig.
  5. *Deborah*

    Geloof en HSP

    Dat was wat wij zeiden Brains, zij t in een ietwat minder radicalere context.
  6. *Deborah*

    Geloof en HSP

    offtopic @ Raido in je vorige post zei je handvast inplaats van handvest hehe en dan ook nog eens in een heel leuk zinsverband.
  7. *Deborah*

    Geloof en HSP

    Dat is nou juist wat ik probeer te zeggen Raido. Maak er gewoon niet een al te grote heisa van. Er word iets extreems gemaakt van iets wat helemaal niet zo extreem is. En juist door het wel als extreem neer te zetten, maak je er ook iets extreems van.
  8. *Deborah*

    Geloof en HSP

    Hsp is een hype, een typisch new age fenomeen. In de alternatieve geneeskunde leer je dat er vier verschillende tempramenten in de mens huizen en dat er praktisch in elk mens 1 of 2 overheersen. Het lymfatische temprament is het type mens wat je overheersend emotioneel kunt noemen, deze mensen zijn ook letterlijk en figuurlijk sponzen betreft het opslaan van emoties en sferen die op hun afkomen. Wat je dus in de Hsp hype ziet is dat elk mens die overheersend emotioneel reageerd en enigzins een teken geeft van empatisch vermogen ineens hoogsensitief is. What's next de odr? [overmatig denkende
  9. *Deborah*

    [spel] Raad het nummer

    Quote: Op zondag 15 januari 2006 15:00:06 schreef Josminator het volgende: Deed bovenstaande aanwijzing je aan Anastacia's I'm outta Love denken? Nee toch?? nee?
  10. *Deborah*

    [spel] Raad het nummer

    anastacia - i'm outta love
  11. Quote: Op vrijdag 13 januari 2006 09:42:18 schreef Kidon het volgende: [...] Persoonlijk ben ik niet zo blij met je nieuwe titelkeuze... Ik wou me voornamelijk richten tot de groep mensen die rondhangen en eigenlijk gewoon géén zin hebben om iets op te steken en nog meer, de groep mensen die hier rondhangen om met de goedgelovige, naïeve christenen de draak te steken en veelal twijfel te zaaien door heel intellectueel lijkende (pseudo-intellectueel) praatjes te verkopen. Ik zag al enkele posts waarin 'bepaalde' mensen gewoon een vraag stelden, waar ze eigenlijk graa
  12. *Deborah*

    [spel] Raad het nummer

    eh dat nummer van metallica. one heet t toch?
  13. *Deborah*

    [spel] Raad het nummer

    Quote: Op vrijdag 09 december 2005 20:29:26 schreef ArjenV het volgende: Waarom 'geef' je dan al wel de artiest weg? wie geeft een artiest hier weg. ik vind niet dat ze dat kunnen maken hoor.
  14. *Deborah*

    [spel] Raad het nummer

    ik geef gewoon t antwoord niet
  15. *Deborah*

    [spel] Raad het nummer

    Quote: Op vrijdag 09 december 2005 19:38:08 schreef Eru Iluvatar het volgende: In een oogopslag ik zie hem zo voor als ie dat live zingt... Super mooi. U2 natuurlijk, met Wake Up Dead Man. Afgelopen kerst, gaf ik je mijn hart. Maar de volgende dag gaf je hem weg. Tis de tijd van het jaar en gebrek aan inspiratie zullen we zeggen. is dat nie dat nummer van mariah cary?
  16. *Deborah*

    Drank en drugs

    Quote: Op donderdag 08 december 2005 21:35:50 schreef Eli7 het volgende: [...] Er zijn inderdaad ook vormen van demonische tongentaal... oke das nieuw, dus nu kunnen demonen ook al je laten spreken in ongekende woorden? en in wat voor situatie gebeurt dat dan? en hoe weet je dat demonen zijn? ik neem maar niet aan dat zoiets als in de exorcist is?
  17. en dan is er ook nog de parapsychologische kant van t verhaal. wetenschappelijke verklaringen van zogenaamde paranormale verschijnselen. die wetenschappen neem ik liever ook mee.
  18. Quote: Op donderdag 08 december 2005 21:16:57 schreef Eli7 het volgende: [...] Je bent toch niet opeens de atheïstische hoek ingedoken mag ik hopen? hopen? eh nee ik kan soms een erg realistisch persoon zijn, dat is alles.
  19. ik vind dat gepraat over demonen en geesten maar vaag. t lijkt wel alsof je in star wars beland. heeft iemand er wel es over nagedacht dat t puur iets psychologisch kan zijn? de schimmen en stemmen uit je eigen onderbewustzijn?
  20. *Deborah*

    Drank en drugs

    hoe kun je uberhaupt mensen serieus nemen die pretenderen goed gelovig te zijn, maar in feitte niets anders doen dan schijnheilig zijn en andere mensen veroordelen en de grond in te boren. ik vind die basis juist belangrijk. t maakt niet uit hoe je t geloof belijd, als die basis er maar is. van proberen t goede te doen. anders is iemands geloof toch niks waard.
  21. *Deborah*

    Drank en drugs

    nee cake is weer iets anders hehe. maar ontopic, ik vroeg me af moeten we met drugs ook een onderscheid maken tussen pleziergebruik en religeus of medisch gebruik. en zo ja waar ligt de norm? waar moet de grens worden getrokken worden? daar ben ik nou wel benieuwd naar. ik vind zelf zulk onderscheid namelijk wel belangrijk.
  22. Quote: Op donderdag 08 december 2005 09:36:43 schreef CaptainCaveman het volgende: [...] LOL [...] Idd als jij t vriendje was, dan gooide ik alleen de xbox hoor
  23. Quote: Op woensdag 07 december 2005 23:06:11 schreef Gorthaur het volgende: Wat zonde van de xbox. tja zonde he
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid