Spring naar bijdragen

Marcoooooo

Members
  • Aantal bijdragen

    2.049
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Marcoooooo

  1. Quote:
    Je twijfels uiten okee maar de vraag op wat voor manier op een opbouwende manier of op een destructieve manier en dat is het hele probleem wat zich afspeelt.

    Hoewel ik een beetje destructie, vernietiging en annihilatie doorgaans wel ok vind heb ik geloof ik nergens in dit topic daar een voorkeur voor uitgesproken. Zou je me dan ook eens kunnen vertellen waar dat beeld van jou vandaan komt?

    @Michie: ga eens googelen op je eigen naam en lees je laatste 100 posts nog eens een keer. Dan snap je precies wat Hj bedoelt.

  2. Quote:

    Op dinsdag 03 oktober 2006 11:59:59 schreef Gusto het volgende:

    [...]

    Waarom een kritische noot kraken? wat is het doel er van? ter bevrediging van je eigen ik of dat je gelijk hebt of is het juist bedoeld om mensen er door dichter bij de waarheid te brengen?

    Waarom? Omdat je dit soort getuigenissen ook wel eens aan de bijbel mag toetsen. En als je verhaal dan gewogen wordt en te licht bevonden is, is dat misschien reden voor een slotje ofzo.

    Als ik hier verhalen zie staan die op zijn zachts gezegd betwijfelbaar zijn zie ik niet in wat er mis is met het uitspreken van die twijfels.

  3. Quote:

    Op maandag 02 oktober 2006 16:06:42 schreef Michie23 het volgende:

    Dat ik niet snap waarom je als 'Christen' wel kunt drinken en blowen.
    smile.gif

    Goed voorbeeld doet goed volgen:

    Gen 9 - 20 Noach was landbouwer en legde als eerste een wijngaard aan. 21 Hij dronk van de wijn, werd dronken en ging in zijn tent liggen, zonder kleren aan

  4. Quote:

    Op dinsdag 03 oktober 2006 11:41:02 schreef Hester het volgende:

    [...]Tsja, je springt natuurlijk ook net op het goede moment in. De afgelopen week is er heel wat gediscussiëerd over getuigenissen. Iedereen is nog in strijdtenue.
    knipoog_dicht.gif

    Werkelijk? Dan ga ik mijn zwaard maar eens opgraven flower.gif

    Quote:
    Maar wij blijkbaar niet, dus deze opmerking is een beetje nutteloos. Je maakt me nu erg nieuwsgierig.

    Ergens in mijn drafts staat nog een halve mail, maar het doel van dit topic was niet om mensen er direct bij te naaien, maar vooral mensen eens kritisch laten nadenken. Maar zodra ik alles op een rijtje heb zal ik netjes een mail sturen.

    En een taak/rol van de crew heb ik zo één, twee, drie niet, ook niet na 168 uur en 7 minuten weekban-bezinning. Wel ben ik er voor om wel wat ruimte te laten voor kritische geluiden in de topics zelf want ik heb een vermoeden dat meer mensen wel eens een kritische noot willen kraken.

  5. Kijk kijk, ik maak ineens een hoop reacties los. Allereerst voor de mensen die bloed willen zien, jullie moet ik teleurstellen. Ik kan niet van iedereen zien of ze de zaak oplichten, als ik dat wel kon zou het nogal makkelijk worden. De enige naam van een getuigenis waarvan ik zeker weet dat het oplichterij is weet wel wie ik bedoel.

    Het belangrijkste punten zijn gemaakt en gezegd in deze discussie:

    1) De crew of andere users kunnen niet kijken hoe oprecht een verhaal is.

    2) Users zouden best eens wat kritischer naar een verhaal mogen kijken voordat ze 'Amen' of 'Halleluja' roepen ondanks dat dit bijbelse termen zijn. 'In de Gehenna geworpen' is ook een bijbelse term en die citeer ik ook niet te pas en te onpas.

    En wat de crew er verder mee kan weet ik ook niet, maar dit forum in ongewijzigde toestand zo te laten bestaan is volgens mij niet verstandig.

  6. Ik zit de laatste tijd met steeds meer verbazing naar de topics in dit deel van het forum te kijken. Ik zie af en toe niet alleen de meest onwaarschijnlijke verhalen langs komen. Maar ook verhalen die bijna lasterend zijn en vervolgens worden gelardeerd door waarschuwende mods als er al te kritische noten worden gekraakt in dit forum.

    Zou het niet eens goed zijn als er eens wat kritischer zou worden gekeken naar dit forum, naar de verhalen die er staan.

    Vooral omdat ik het idee krijg dat er hier een aantal mensen zitten die er een kick van krijgen de grootste sprookjes te posten en er vervolgens vanbinen erg warm van worden als ze er ook nog een positieve reactie op krijgen.

    PS: Dit bericht is niet gericht tegen de mensen die hier eerlijk een verhaal plaatsen. Slechts een kritische noot richting een aantal "oplichters".

  7. Quote:
    Op zondag 01 oktober 2006 17:23:19 schreef ArjenV het volgende:

    [...]

    Bij je homepage mag je gewoon je eigen site laten staan, daar is het voor gemaakt.
    smile.gif

    Wat een onzin. Ik kan me al drie gevallen herinneren waar mijn homepage is verwijderd.

  8. Ik denk dat het geloof in de alverzoening en de grote Knuffelgod ook het enige ware god is. Want gedurende mijn weekban heb ik zo mogen ervaren dat de Knuffelgod pure liefde is dat het wel waar moet zijn.

    De Knuffelgod houd van iedereen, knuffelt graag en doet niet aan een waarheid, want als de Knuffelgod één waarheid zou hebben, zouden de andere goden zoals de Kniffel-, Knaffel- en Knoffelgod niet waar zijn. En dat zou de Knuffelgod toch niet fijn vinden.

    Want de Knuffelgod is pure liefde. De Knuffelgod is dan ook gestorven zodat iedereen die rare relativistische verhalen over de Knuffelgod verteld het eeuwige leven zal hebben. Sterker de Knuffelgod is ook gestorven voor de mensen die niet van de Knuffelgod houden, want daar is hij de Knuffelgod voor.

  9. Ja, maar ik heb een zwaar gelovige vriend en die is op die manier aan zijn einde gekomen. Bij hem begon het ook met goudstof, maar het werd steeds meer totdat hij een goudstaaf in zijn schedel kreeg.

    Oh ja, nog een tip. Als je met glitters hebt gespeeld krijg je die vrij lastig van je handen en uit je kleren.

    Admod note: Berisping #2 = Weekban.

  10. Nee ik post wel een andere hoax:

    Quote:
    Gele sneeuwlawine

    Een man uit Slowakije heeft zichzelf uit een sneeuwlawine bevrijd door op de sneeuw te plassen. De man reed in zijn auto en werd plotseling overvallen door een lawine. Toen hij zijn autoraam open deed, besefte hij dat graven door de sneeuw geen zin had. Toevallig had hij 60 flesjes bier in zijn auto. Hij dronk wat flesjes leeg en begon te plassen op de sneeuw, waardoor de sneeuw smolt. Reddingswerkers vonden de man vier dagen later, nog altijd wat dronken van het bier.

  11. Quote:
    Op maandag 25 september 2006 12:06:11 schreef Mister_L het volgende:

    [...]

    waar haal je het gegeven vandaan dat ze het kind er weer in wilde stoppen dan
    verbaasd.gif

    Een Amerikaanse vrouw wilde kennelijk zo graag kinderen, dat ze bereid was om een ongeboren baby uit de buik van haar nicht te stelen.

    Anders heeft stelen weinig zin he, en later belt ze met de mededeling dat ze bevallen is...

  12. Quote:
    Op maandag 25 september 2006 10:58:29 schreef Mister_L het volgende:

    dit is echt TE erg:

    Een Amerikaanse vrouw wilde kennelijk zo graag kinderen, dat ze bereid was om een ongeboren baby uit de buik van haar nicht te stelen. Tiffany Hall gebruikte een schaar om het kind uit de buik van de 23-jarige Jimella Tunstall te snijden, die daardoor doodbloedde. Daarna vermoordde Hall vermoedelijk ook de drie kinderen van haar nichtje.

    Hall belde half september de politie om te vertellen dat ze was bevallen in een park. De baby leek gezond te zijn, maar overleed onlangs alsnog. Daarop bekende de vrouw tegenover haar vriend dat het eigenlijk het kind van Tunstall was.

    Haar vriend belde daarop direct de politie, die meteen een zoektocht startte in het park waar Hall bevallen zou zijn. Het lichaam van Tunstall werd daar gisteren gevonden. Bij nader onderzoek in de woning van het slachtoffer, bleken ook haar drie kinderen omgebracht te zijn.

    Dikke hoax? Denk je echt dat als je een kind uit een baarmoeder rukt hem/haar zo er weer even in krijgt?

  13. Quote:
    Op zondag 24 september 2006 23:56:32 schreef Joëlle het volgende:

    Ik werd erg melig van m'n eerste biertje en heb die nacht geslapen als een roos
    puh2.gif
    (op zich ook wel een blunder... Vond het zo vies dat ik m'n neus dichtkneep en 'm op 'n paar slokken na in 1 keer achterover heb geslagen
    puh2.gif
    ) Maar van een halve, uitgespuugde slok cola-wisky (sprintje naar de keuken getroken
    puh2.gif
    ) word ik echt niet maf of zo. Maffer dan normaal gaat toch al moeilijk
    puh2.gif

    cola in de whisky, wat een misbruik nooo.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid