Spring naar bijdragen

Victor1

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Victor1

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Het Huwelijk van de ziel en de Geest van God. Een Hooglied.
  2. Victor1

    Woord van God

    Dat kan ik me voorstellen, dat je daar issues mee hebt. Jezus zegt “Voor Abraham was Ben Ik”. Het gewone volk heeft pas ongeveer sinds 200 jaar toegang tot een bijbel. Was er voor die tijd geen geloof, geen redding en geen woord? Of gaat de Christus voor elke Schrift uit en stijgt daar ver bovenuit?
  3. Leuk. Ik hoop dat Hermanos zo sportief wil zijn de vraag te beantwoorden. Ik heb de zijne ook beantwoord.
  4. Mod sjako. En daar is ie weer. Clone van @Chris Walters. Vanaf heden is deze naam ook weer in de ban.
  5. Ik gaf antwoord op de openingsvraag. Wat hebben jouw vragen te maken met het onderwerp? Maar ik wil je vraag best beantwoorden hoor. De bijbel staat bij mij tussen alle andere wijsheidsliteratuur in de boekenkast. Hij wordt soms gebruikt als naslagwerk. Misschien mag ik je een wedervraag stellen. Wat gebeurt er met jouw redding en geloof als je geen bijbel meer zou bezitten en er ook geen bijbel meer beschikbaar zou zijn ter inzage?
  6. Jezus van Nazareth was een bijzonder mens, een Wijze en een zoon van God zoals alle mensen. Jezus is NIKSNIET veroordelend, maar juist het tegenovergestelde. Het gegeven is dat mensen, zichzelf dienen te vergeven bij het zien van hun levensfilm na de dood.
  7. Religies zijn geneigd hun levensbeschouwing te associëren met activiteiten als bijbellezen, retraite, kerkgang en gezaghebbende geschriften. In reguliere (exoterische) religies wordt over het algemeen de religieuze dimensie buiten en boven de mens gesitueerd. Volgelingen van formele religies proberen dikwijls het gedrag of beslissingen van een God te beïnvloeden, Hem gunstig te stemmen, te behagen en zijn hulp in te roepen. Vele gebeurtenissen, ten goede of ten kwade, worden aan Hem toegeschreven. Door externe praktijken pogen zij toegang te verkrijgen tot een hemelrijk. De mens met ee
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid