Spring naar bijdragen

Im Gegenteil

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Want? Die discussie is hier al gevoerd. Je moet eens een stukje terug lezen, dan lees je ook deze bijbel tekst: 1 Kor. 14:34,35: "Vrouwen moeten gedurende uw samenkomsten zwijgen. Ze mogen niet spreken, maar moeten ondergeschikt blijven, zoals ook in de wet staat. 35 Als ze iets willen leren, moeten ze het thuis aan hun man vragen, want het is een schande voor een vrouw als ze tijdens een samenkomst spreekt." Het kan zomaar zijn dat de beste mevrouw uit bepaalde niet nader te noemen maar wel zwaar christelijk kringen stamt en zich maar (overigens geheel terecht)dient te schikken naar
 2. Natuurlijk mag dat. Als dat niet zou mogen, dan zouden er ook geen christelijke websites mogen bestaan. Of vindt je het christendom superieur aan de Islam? Of wil je dat alle godsdiensten verboden worden met uitzondering van je eigen godsdienst?
 3. project xmas? Ten eerste is kerst een heidens feest en weten tweede e hebben allemaal gezien hoe het uit de hand loopt bij zo'n project X feest. Waarom wil je daar naar toe? En ja, je bent een slecht mens als je niet al je geld naar goede doelen stuurt. Want als jij dat niet doet, gaan er mensen verloren door honger en doordat zij het evangelie niet meekrijgen. Voor ieder leven die daardoor verloren gaat, ben jij verantwoordelijk.
 4. Het zou ook onbijbels zijn om als vrouw wel een ambt in de kerk te vervullen. Je "moet" zeggen dat je er niet wakker van ligt. Wordt je gedwongen om dit te zeggen?
 5. Im Gegenteil

  Persoonlijk geloof

  Ik geloof dat God drie personen is Heel dapper, maar is dat ook wat de Bijbel zegt?
 6. Im Gegenteil

  (Christelijke) films

  Nee, ik ben heel serieus. Wat is er dan niet occult aan Harry Potter en Lord of the Rings? Het verhaal mag misschien christelijk lijken, maar het zit vol met occulte en mythologische wezens: faunen, reuzen, dwergen en nympfen. Pan uit die film is half mens en half geit. Wat is daar nu niet heidens aan? Dit zijn echt heidense figuren die nu juist in heidense sprookjes voorkomen. En leid Aslan mensen tot Jezus? Nee, maar dat denken wij wel te zien.
 7. Im Gegenteil

  (Christelijke) films

  Vooral occulte films dus...
 8. Dat een bijbelschool te duur is, is onzin. Als je het er echt voor over hebt, dan moet je je handen eens een keer uit de mouwen steken en gaan werken en bijverdienen. Maar als jij echt in de verering van God wil leven, moet je je inderdaad afvragen of dit niet heel stiekum je eigen zelfgecenterde verlangen is om naar California te gaan in plaats van God op de eerste plaats te zetten.
 9. Waarom roep je zo luid dat je voor maar liefst de DERDE keer gaat trouwen? Is dat om te provoceren? Waarom niet gewoon: leuk ik ga trouwen! ??? En waarom eigenlijk een 3e keer trouwen? Ben je 2x gescheiden dan? Weet je dan niet wat er in de bijbel staat? In Mal.2:16 zegt God “..Want ik haat de echtscheiding zegt de Here…†"wat God heeft samengevoegd scheidde de mens niet†(Mat.19:6) Misschien is het allemaal wel heel moeilijk geweest en zo, maar zelfs als scheiden de enige oplossing lijkt, dan gebiedt God ons om dan maar ongehuwd te blijven (1Kor.7:11,12). Dus doe het NIET, opdat je
 10. Precies. We moeten die pedo's juist uitnodigen en laten meedraaien in onze kinderdiensten. Pas dan zullen ze het niet alleen leuk vinden om wekelijks te "kerken" maar ook eindelijk het vertrouwen en de waardering voelen, die ze zo gemist hebben. Wie weet worden dan hun gevoelens heel mooi kenbaar en zullen ze zich als herboren voelen.
 11. Im Gegenteil

  Christelijke Rap/Hiphop

  Tsja. Misschien zijn de lyrics wat dieper, maar om nou te zeggen dat dit goede hip hop is...
 12. Het is wel meer dan dat. Ik heb sterk de indruk dat D66 het liefst de Franse interpretatie van de scheiding van kerk en staat wilt. En dat is meer een kwestie van welke plaats religie in een samenleving mag en kan hebben. Dat mogen ze uiteraard vinden, maar ik ben het er niet mee eens, terwijl ik het prima vind als 'rare privileges' worden opgeruimd. Wat is er dan precies mis met de Franse interpretatie van de scheiding van kerk en staat? Je erkent dat er privileges zijn en die mogen wat jou betreft opgeruimd worden, maar de scheiding van kerk en staat die juist privileges voorkomt en gel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid