Spring naar bijdragen

Rooske

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Rooske

    De wederkomst van Jezus

    Dat is waar. Ik hoop echter dat het wel snel gebeurd, ben ik van dat gedonder hier af. Dus Jezus moet maar komen om onze troep op te ruimen die wij met z'n allen gemaakt hebben? Met alle respect voor jou, maar ik geloof niet dat het zo werkt! Oh haha ik ook niet hoor!! Maar het geeft mij een rustgevend gevoel dat het eens allemaal voorbij is De onprettige dingen dan.
  2. Rooske

    De wederkomst van Jezus

    Ja, dat gevoel ken ik. Ik heb 2 jaar op rapture sites gehangen in de hoop dat Hij dan eerder terugkwam en maar berekeningen maken. Maar Hij kan je ook helpen zonder teruggekomen te zijn, heb ik gemerkt. Daar geloof ik inderdaad ook in, en Hij heeft me zeker wel geholpen..maar toch blijven sommige dingen wel lastig. Maarja, gewoon door blijven bidden.
  3. Rooske

    De wederkomst van Jezus

    Ik niet, ik hoop dat Hij nog maar even wacht. Dat geloof ik ook, want eerst moet iedereen het evangelie nog horen. De Geest en de bruid zeggen: Kom! Ik heb meer iets van: Heer, blijf nog even weg. Dat is waar. Ik hoop echter dat het wel snel gebeurd, ben ik van dat gedonder hier af.
  4. Rooske

    De wederkomst van Jezus

    Ik hoop zo snel mogelijk.
  5. Heel veel mensen vinden de top 40 ook goed.
  6. Rooske

    Onzekerheid over je redding

    Anders zou je het ook altijd nog aan God kunnen vragen toch?
  7. Precies..ik schrik er altijd een beetje van
  8. Rooske

    Wat ga je doen vandaag?

    Ik ga straks naar mijn oma
  9. Erg mooi uitgelegd, ik geloof dat zelf ook.
  10. Rooske

    Depressie is demonisch?

    Ik geloof dat het best kan, dat ze je proberen om van God weg te houden. Maar om nou elke depressie demonisch te noemen gaat wat ver denk ik. Ben zelf ook een tijd depressief geweest, en steeds als ik Jezus om hulp vroeg had ik ook echt het gevoel alsof Jezus mij hielp. Heel bijzonder, en zo'n krachtig gevoel!! Maar om even bij het onderwerp terug te komen, ik geloof dat het best kan. Zo'n stemmetje die zegt God houd niet van jou. Kan ook heel deprimerend zijn, en heel beangstigend.
  11. Rooske

    Rol van de vrouw in de kerk

    @Rooske; In het verleden heb ik wel gepost op christen hyves en af en toe op Cip of Staat geschreven. Misschien herken je mijn manier van reageren, dit onderwerp is bij mijn weten nooit langs gekomen. Maar wie weet kennen we elkaar? Haha nee, er is bij xandernieuws ook zo'n vrouw die Lobke heet en die typt precies zoals jij:) Echt superleuk! (Niet dat ik op die site zit, maar ik ben af en toe ook weleens nieuwsgierig naar bepaalde dingen zegmaar)
  12. Rooske

    vloeken in tv progamma`s

    ja dan is het niet zo erg ik keek/kijk altijd graag misdaad serie`s en verdere volg ik ook nog een serie meer tv kijk ik ook niet, maar ik misdaad serie`s wordt zo vaak veel gevloekt, ik vindt dat zo jammer. Is ook jammer hoor Is ook eigenlijk helemaal nergens voor nodig dat gevloek
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid