Spring naar bijdragen

Rosanne!

Members
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Rosanne!

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • MSN
  /
 • Website URL
  http:///

Profile Information

 • Interesse
  Mijn vriend, lezen, kletsen, borduren, relaxen, fietsen, hangmat liggen :)
 • Beroep
  Onderwijsassistente
 1. Mat 6,25 Daarom zeg ik jullie: maak je geen zorgen over jezelf en over wat je zult eten of drinken, noch over je lichaam en over wat je zult aantrekken. Is het leven niet meer dan voedsel en het lichaam niet meer dan kleding? Wat leuk om eens een Bijbeltekst in een andere vertaling te zien
 2. Van der Poel Gerda Ronhaar Ada Schouten-Verrips Nelleke Wander (zo even uit mn hoofd)
 3. Quote: Op donderdag 18 maart 2010 15:51:35 schreef JoostG het volgende: [...] Ik bedoel dat je de 'zonde' van iemand anders doorverteld. Dat filmpje word nu getipt aan al deze mensen hier. Met welk doel?
 4. Dit vind ik net zoiets als dat je zegt: O gisteren vloekte er een man toch! Hij schreeuwde heel hard: ........... (en dat de vloek zeggen). Dan ben je precies hetzelfde bezig volgens mij..
 5. Ik ga naar de Oud Gereformeerde Gemeente.
 6. Dan toch niet, zit ik niet mee.
 7. Quote: Op vrijdag 12 maart 2010 15:37:23 schreef Cornelius van Wijck het volgende: [...] volkomen ten onrechte kan ik ook naar jou mailen?
 8. Quote: Op vrijdag 12 maart 2010 15:35:41 schreef Cornelius van Wijck het volgende: [...] Misschien een goede om eens te overwegen of regeltjes uit de Bijbel wel zo zinvol zijn, als je ze niet kan toepassen in de praktijk. Veel van die regels lijken zo vanzelfsprekend, totdat je je gaat afvragen hoeveel gewoon cultureel bepaald is. Samengevoegd: [...] dat dus Ik heb het gevoel dat ik helemaal afgekraakt word hier..
 9. Quote: Op vrijdag 12 maart 2010 15:26:29 schreef WonderfulStar het volgende: en in welk wetboek staat dat oorbellen alleen voor vrouwen zijn? Tja daar heb ik eventjes geen antwoord op sorry
 10. Het kleed eens mans zal niet zijn aan een vrouw, en een man zal geen vrouwenkleed aantrekken; want al wie zulks doet, is den HEERE, uw God, een gruwel. Een vrouw mag geen kleren en ATTRIBUTEN van een man dragen en een man mag geen vrouwenkleren dragen. Want de HEER verafschuwt ieder die zulke dingen doet.
 11. Quote: Op vrijdag 12 maart 2010 15:19:48 schreef JoostG het volgende: Ik heb mijn lief laatst 'kerstomaatje' genoemd, als voedingsverantwoord antwoord op 'dropje' van haar kant Haha goeie!
 12. Mn vriend zegt altijd 'Roos', vind ik zo lief klinken Hoe bedoel je met die rijmpjes? Samengevoegd: Of 'deerne' vind ik ook zo schattig
 13. Quote: Op vrijdag 12 maart 2010 12:53:29 schreef Raido het volgende: [...]Hollanders zijn voornamelijk kakkers, arrogant, onbeschoft. Zij die geen kakkers zijn, moeten wel tokkies, tuig en krachtwijkers zijn.. Nederlanders daarentegen.. Watte?! Zijn Hollanders kakkers, arrogant, onbeschoft??
 14. Haha nou vooruit . Is dat bedoelt als liefkoosnaampje dan? Samengevoegd: Zo van: mn lieve domme hollander haha
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid