Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Ik heb graag mensen om me heen. Maar ik heb als ik thuis ben, dat ik me niet thuis voel. En zo heb ik het op meerdere plekken. Ook vaak wel omdat ik bij mijn familie mezelf niet fijn voel. Ze zijn erg grof waar ik als ik alleen ben niet tegen kan. Ook houd ik van duidelijkheid en God geeft me dat. Ik wil weten wat me te wachten staat, al weet je het nooit zeker. Er zijn wel plekken waar ik me thuis voel. Vooral in Markelo. Want daar kan ik mezelf zijn. Ik ben ook duidelijk tegenover mijn vriendinnen, ik ben kerkelijk, niemand van mijn vriendinnen is dat. Soms voel ik me daardoor wel eenzaam terwijl ik wel weet waarom ik het ben. Maar Hadassa, ik vind die relatie ook heel belangrijk, maar je moet keuzes maken, en ik heb de middeweg genomen.

Liefs Eline

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 104
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

hoihoi!

Ik ben alvast geen enig kind, kom uit een ongelofelijk tof nest van 6. Doordat we met 6 op 8j tijd geboren zijn, hebben we nu nog altijd veel aan elkaar.

Ik geloof dat iedereen zijn gezonde balans heeft tussen alleen zijn en juist niet alleen zijn; in mijn geval zal ik vaker mensen rond me kunnen verdragen dan anderen. Ik zoek ze heel makkelijk op, maar geniet ook weer van gezellig alleen thuis te zijn, of lekker wat werk te verzetten. Ik hou niet van mensen die nooit alleen kunnen zijn, omdat ik bij hen altijd het gevoel heb dat ik hen moet helpen weg te lopen van zichzelf / hun probleem -wat dat ook is. Evenzeer soms moeilijk contact te zoeken met iem die daar helemaal gn behoefte aan heeft, die kruipt dieper dan de put van het eventuele probleem is. (natuurlijk zijn er ook andere redenen waarom je tijdelijk alleen of niet alleen wil zijn ;-)).

Ik vind het fijn dat je zowel met (door) anderen als alleen veel kan bijdragen tot je relatie met God.

nu ja, een redelijk normale balans, lijkt mij.

Alleen wanneer het op een partnerrelatie aankomt, vind ik dat soms zo moeilijk, dat ik er nu graag voor kies daarin even alleen te zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid