Spring naar bijdragen

Christelijke Trance Dance Hardstyle


Aanbevolen berichten

Om deze thread maar nieuw leven in te blazen: Ik produce hardstyle als hobby en ik heb geprobeerd om hardstyle en gospel te combineren. Ik vroeg me af wat jullie er van vinden.

http://www4.zippyshare.com/v/12677149/file.html

Hierboven de link. Hij is nog niet af, dit is maar een concept.

Klopt het dat er op de achtergrond een sessie te horen is over aandelen? Hij komt van een aparte bron, maar ik kan geen automatisch geopend venster vinden.. Edit: Ik heb het nog een tweede keer geprobeerd en toen was ie stem er niet meer bij.

Verder, het eerste deel van de hardstyle klinkt erg goed, het laatste del klinkt wat standaard vergeleken met het eerste stuk, wat ik persoonlijk jammer vind. Succes verder!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...
  • Antwoorden 83
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Hoi allemaal, Ik heb al lang niets meer van mij laten horen. Maar hierbij toch weer eens nieuws van het producers-front. :) Komende week komt mijn tweede album "Christian House" uit via Ecovata. Deze CD heb ik gemaakt in samenwerking met Matthew J. Bentley (USA). Het bevat 10 energieke positieve Christelijke tracks en maar liefst 8 extra bonustracks van de beste Christelijke dance producers ter wereld.

Hier staat (als voorproefje) de trailer:

Hij staat ook op Soundcloud: (https://soundcloud.com/dj_flubbel/sets/christian-house-1/). Het doel: met moderne muziekstijlen zoals house, hardstyle, dubstyle, dance en trance de liefdevolle boodschap van God verspreiden. Graag hoor ik jullie reacties. Mocht je erg enthousiast zijn, dan kun je ons ook supporten door de trailer even te delen op Facebook!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 months later...
Dankje wel Paul! Ik hoor juist vaak dat mensen verlangen naar iets herkenbaars. Vandaar de covers... :)

Klinkt wel lekker man! Welke DAW gebruik je?

Ik heb besloten een christelijke hardstyle act te beginnen onder de naam Outer-ID. Dit wordt mijn eerste track: http://www29.zippyshare.com/v/54483147/file.html

Als iemand feedback kan geven zou dat fijn zijn!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid