Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Mijn favoriete diertje is de Negleria Fowleri. Het is een amoebe die in het water leeft,  een parasiet. Als die het lichaam aan een ander wezen binnen dringt gaat het in de hersens zitten. Daar doet het zich tegoed aan de hersenen. Ook scheidt het een eiwit uit dat de hersenen aantast, doet ontsteken en opzwellen. Het slachtoffer gaat steeds minder functioneren en sterft een langzame pijnlijke dood. Uiteindelijke kun je eenberoerte of coma krijgen. 

Dergelijke dieren krijgen nou nooit eens aandacht als het gaat om het bewonderen van de schepping,  onbegrijpelijk.

bewerkt door Dat beloof ik
Link naar bericht
Deel via andere websites

Het zijn negatieve voorbeelden die in de schepping zijn ingetreden na de zondeval. En zijn er talloze andere voorbeelden. Met de zondeval ging het inderdaad mis met de schepping. Het belangrijkste wezen (mens) die de geestelijke en materiële werelden met elkaar en met God verbond, was gevallen, de demonen kregen daardoor heerschappij over de aarde in plaats van mens. De wereld was niet langer in harmonie met God, zijn Schepper. Daarom zijn dood en verderf ingetreden in de natuur. En net zoals mens, moesten ook andere wezens eigen strijd voeren tegen de dood door elkaar op te eten, wegjagen en zich voortplanten. Desalniettemin kunnen we veel van de oorspronkelijke schoonheid terugvinden in de natuur voordat de oorspronkelijke harmonie van schepping met zijn Schepper hersteld wordt na de glorieuze tweede komst van Jezus en de vernieuwing van de aarde. Want Jezus is degene die de missie van Adam volbracht heeft. Adam heeft gefaald, Jezus heeft het goedgemaakt. Dat is hoe ik het zie. 

gr1.jpg 

c9f06f8c-daf0-40c8-9c66-19c3f232949e.jpg Buizerd

boomvalk-in-vlucht-verenkleed-onze-natuu Boomvalk

107774_original.png Velduil

bewerkt door Modestus
Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid