Spring naar bijdragen

Schepping van den mens


Aanbevolen berichten

Dit is wat hij deed:

Dit zijn de geboorten des hemels en der aarde, als zij geschapen werden; ten dage als de Heere God de aarde en den hemel maakte.

En allen struik des velds, eer hij in de aarde was, en al het kruid des velds, eer het uitsproot; want de Heere God had niet doen regenen op de aarde, en er was geen mens geweest, om den aardbodem te bouwen.

Maar een damp was opgegaan uit de aarde, en bevochtigde den gansen aardbodem.

En de Heere God had den mens geformeerd uit het stof der aarde, en in zijn neusgaten geblazen den adem des levens; alzo werd de mens tot een levende ziel.

Ook had de Heere God een hof geplant in Eden, tegen het oosten, en Hij stelde aldaar den mens, dien Hij geformeerd had.

Dit is wat hij gedaan had:

En de Heere God had alle geboomte uit het aardrijk doen spruiten, begeerlijk voor het gezicht, en goed tot spijze; en den boom des levens in het midden van den hof, en de boom der kennis des goeds en des kwaads.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 7 months later...

De conclusie die je hier stelt, is zeer voorbarig en geeft naar de topic starter geen pas.

Topic starter zelf denk hier heel anders over.

Deze gebruikers hebben de auteur Humanist bedankt voor deze post:

pain2hands (19 dec 2014 02:00)

Daar dit een nogal oud topic is en Pain2hands al sinds februari niet meer ingelogd is geweest en jij dit topic bumpt en dus blijkbaar weet wat hij/zij bedoelde, is het misschien zinnig, dat je dat ook even zou kunnen uitleggen?

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid