Spring naar bijdragen

Welke dieren heb je?


Aanbevolen berichten

Ik prsoonlijk zou ze dejk ik toch n nachtje binnen houden...

Waarom? De knallen worden er niet minder om en ze zijn alleen meer gestrest omdat ze niet in hun eigen omgeving zitten. Bij katten kun je ze zelf de keus laten maken, maar bij konijnen, kippen etc. levert het echt alleen maar meer stress op. Het is iets waar ze helaas gewoon doorheen moeten.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 52
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

We wonen momenteel in een huurhuis waar we geen dieren mogen hebben, maar als we ons eigen huisje hebben zou ik graag een staffy willen. Zulke grappige honden met karakter.

Manlief zegt al tijden dat hij graag een geit wil, maar ik weet niet of we daar genoeg ruimte voor zouden hebben!

En zebravinkjes lijken me wel leuk. We hebben mijn schoonouders een koppeltje zebravinkjes gegeven en die doen het erg goed, dat gekwetter is zo schattig om te horen.

Wie weet, plannen genoeg maar eerst een huis om de beestenboel in kwijt te kunnen ;)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Om te beginnen hebben we twee katten. Loesje is nu 14 en Vince is 3. Dan de drie honden. Sultan is een mini-malthezer, een luie sok van 13 jaar. Echt eentje om dood te knuffelen. Dan is er Twinkle, een totaal geschifte boomer van 4. Echt een vreemd beestje, al is ze wel superschattig. En ook Julio is er nog, een Spaanse waterhond van 3 jaar. Ook nog twee ezels, Basiel en Fideel, twee neefjes van elk 15 jaar. En mijn Arabische volbloed Falco (niet zijn officiële naam) en hij wordt er 9.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid