Spring naar bijdragen

Extra kerkdienst Christengemeente DoorBrekers


Aanbevolen berichten

doorbrekers200.jpgChristengemeente DoorBrekers in Amersfoort houdt na de zomervakantie niet één, maar twee ochtenddiensten per zondag. Dat laat de organisatie van de kerk op haar website weten. De extra kerkdienst zal naast de reeds bestaande dienst van twaalf uur om half tien plaatsvinden.

De kerk startte zeven jaar geleden met veertig volwassenen en veertig kinderen. De verhuizing naar evenementencentrum De Veluwehal in april 2007 bracht een explosieve groei. Momenteel komen elke zondag zo'n 1750 mensen in de ochtendsamenkomst, is er oppas voor ruim 100 baby's en peuters en volgen 250 kinderen bij SuperKids hun eigen programma.

In oktober 2011 startte DoorBrekers een samenkomst in theater De Flint in Amersfoort om de groei op te vangen. Verder participeert de gemeente in de bouw van een evenementencentrum aan de rand van Barneveld. Het plan voorziet onder meer in een auditorium met ruimte voor ruim 2000 bezoekers, kantoorruimtes en diverse zalen voor jeugd- en kinderwerk.

Bron: IKON/DoorBrekers.nl
Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid