Spring naar bijdragen

Nominaties Mockfish award


Aanbevolen berichten

Website Goedgelovig.nl heeft vandaag de nominaties voor de Mockfish Award 2011 bekend gemaakt. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de lelijkste of slechtst opererende christelijke website. De komende twee weken kunnen lezers van Goedgelovig en andere belangstellenden op de in totaal 11 genomineerde websites stemmen. In elk van drie categorieën wordt een winnaar uitgeroepen. De uitreiking van de Mockfish Award is op 24 november in Utrecht, tegelijk met de uitreiking van de Webfish Award voor de beste christelijke websites, een initiatief van de IKON.

In de categorie ‘Websites van plaatselijke kerken’ zijn genomineerd: Christengemeenschap De Goede Herder (Den Haag), Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (Vollenhove), Immanuel Gemeente (Almere) en Evangelisch Centrum De Rivier (Gouda).

In de categorie ‘Overige christelijke sites’ (organisaties en particulieren) zijn genomineerd: waarschuwingssite Eindtijd Informatie Web, jongerensite LEAP Online (inmiddels offline), de persoonlijke website van gemeentegroei-deskundige Bram Krol en Evangelische Boekwinkel Ichtus in Leeuwarden. Eervolle vermeldingen zijn er voor: Stichting Oecumenische Vieringen Eindhoven, particuliere website De Heer is mijn Herder, de prekenverzameling PREEK van Joop Butti en achterdochtsite De Rokende Vlaswiek.

In de categorie ‘Sociale media’ zijn genomineerd: Lincs (misluke geloofsvariant van Hyves), Christeninfo (spammen op Twitter) en Real-Life (Het niet kunnen omgaan met feedback op Facebook).

Op Goedgelovig staat een uitgebreidere motivering voor deze nominaties.

http://www.goedgelovig.nl

Goedgelovig.nl werd in 2007 opgericht als Neerlands eerste 'christelijk-satirische' website. In 2008 ontving de site de Gouden Webfish Award van de IKON en PKN. Met gemiddeld 150.000 bezoekjes per maand is Goedgelovig het meest actieve christelijke weblog in het Nederlandse taalgebied. Momenteel verlenen 15 columnisten en tekenaars hun medewerking aan de site.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid