Spring naar bijdragen

Nieuwe wereldorde en de chip


Aanbevolen berichten

oke ben al een heel stuk gevorderd, maar ik wil graag nog 1 ding in het onderwerp hebben, hoe uiteindelijk het merkteken van het beest op je wordt gemaakt, ik denk zelf dat het erop getatoeëerd wordt maar is dit ook zo.

Dat weten we niet. Vooral ook omdat we niet weten of het merkteken van het beest inderdaad een concreet teken is als een chip of tattoo of kettinkje of handboei. Ooit overwogen om het niet letterlijk op te vatten? Het is tenslotte een visioen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 53
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ik vind het maar onnodige bangmakerij. Ik denk dat we de tegenstander meer in de kaart spelen door te speculeren over beesten dan dat we doen waar het werkelijk om gaat: Gods woorden ter harte nemen en het goede doen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Het is goed te bedenken dat het boek Openbaring veelal in symbolische taal is geschreven. Het merkteken in Opb.13:16-18 is dus zeer waarschijnlijk niet een letterlijk merkteken of een chip. Er staat dat het wilde beest druk uitoefent en personen een merkteken geeft aan hun hand en aan hun voorhoofd. Dat doet denken aan de woorden van God aan de Israëlieten in Deut.11:18: "Gij moet deze woorden van mij op uw hart en uw ziel leggen en ze als een teken op uw hand binden, en ze moeten tot een voorhoofdsband tussen uw ogen dienen".

Dit betekende dat de Israëlieten Gods Wet voortdurend voor ogen moesten houden en al hun daden en gedachten erdoor moesten laten leiden.

Satan bootst dit na en oefent druk uit op mensen om hun denken en hun daden te laten leiden door het wilde beest. Het boek Daniël leert ons dat wilde beesten staan voor koningen en wereldmachten. Opb.13:4(in vergelijking met Opb.12:9) zegt ook dat het wilde beest zijn macht te danken heeft aan Satan.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid