Spring naar bijdragen

Katholieke Vereniging voor Oecumene schrijft columns op Cred


Aanbevolen berichten

[preview]De Katholieke Vereniging voor Oecumene start met columns op Credible.nl. Vanaf Pinksteren zal zij in haar bijdragen het Oosters Christendom belichten.[/preview] In deze bijdragen zal zij zicht richten op het Oosters Orthodox Christendom, waarbij speciale aandacht uitgaat naar de hoogtij feesten.

Op deze manier wil Credible informatieve colums verzorgen gericht op het Oosters christendom: Orthodoxe en andere Kerken van het christelijk Oosten. ij vormen een groep christenen die op Credible.nl nog vrij weinig aandacht hebben gekregen tot nu toe.

De columns zullen worden geschreven door Leo van Leijsen, medewerker van deze vereniging. Er zal ook een interview worden gehouden met de auteur over het werk van de Katholieke Vereniging voor Oecumene.

De Katholieke Vereniging voor Oecumene is een servicebureau voor de oecumene. Zij werkt vanuit de traditie van de Rooms-Katholieke Kerk. Mocht je meer willen weten, dan kun je op de website meer informatie vinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid