Spring naar bijdragen

Evangeliserende flashmob in Leeuwarden


Aanbevolen berichten

[preview]De flashmob wordt steeds vaker door christenen gebruikt. Een flashmop is een groep mensen die plotseling op een openbare plek bijelkaar is, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Een groep jonge christenen is van plan dit ook in Leeuwarden te doen, en wel midden in het centrum op 18 juni.[/preview]

Het lied 'How great is our God' zal spontaan midden tussen het publiek gezongen worden in de binnenstad van Leeuwarden. De organisatie zoekt nog medewerkers.

De flashmop wordt gecoördineerd door het hyvesevangelisatie team bestaande uit Dennis Bijl, Grietje Bijl, Michelle Stam en Monique Kooistra. Zij willen op een modernere manier evangeliseren en doen dit in samenwerking met het ETF het evangelisatie team friesland.

De groep zal zich dus mengen tussen het winkelende publiek dat niets in de gaten heeft, opeens begint er een te zingen waarna vanuit alle kanten van het winkelcentrum mensen spontaan beginnen te zingen.

Bron: Christelijk Nieuws

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid