Spring naar bijdragen

Funky Fish lanceert mobiele kerkenzoekmachine


Aanbevolen berichten

De christelijke website Funky Fish heeft een zoekmachine gelanceerd voor protestants-christelijke kerken en gemeenten en katholieke parochies. De zoekmachine, die ook geschikt is voor mobiele telefoons, bevat ongeveer 2.200 christelijke geloofsgemeenschappen en 1.900 kerkgebouwen in Nederland.

De zoekmachine wordt onderhouden door leden van de community- en datingsite FunkyFish.nl. Gebruikers kunnen op plaatsnaam kerkgebouwen vinden met bijbehorende geloofsgemeenschappen. De gebouwen worden op Google Maps weergegeven, zodat een route naar de kerk makkelijk uitgestippeld kan worden door op het Google logo te klikken.

Funky Fish wil de zoekmachine ook gebruiken om het communitygevoel te versterken. Mensen die een profiel hebben op Funkyfish.nl kunnen aangeven van welke gemeente ze lid zijn of waren. Op deze manier kunnen leden en oud-leden makkelijk met elkaar in contact komen.

De kerkgebouwen en gemeenten zijn ook te bereiken via Layar. Layar is een applicatie voor de mobiele telefoon die de ruimtelijke omgeving ontsluit. Een voorbeeld: men staat ergens in Utrecht en is op zoek naar de Bethelkerk. Door Layar aan te zetten en de mobiele telefoon te richten op de omgeving, worden de kerken in de buurt zichtbaar op het scherm. Met een klik op het icoontje van de Bethelkerk worden de kerkgegevens opgeroepen.

Bron: Informatieprofessional.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid