Spring naar bijdragen

YfC lanceert alternatief voor Oh oh Cherso


Aanbevolen berichten

[preview]Met het groepsprogramma 'Oh, oh het kan ook zo' wil de christelijke jongerenorganisatie Youth for Christ (YfC) aan de hand van de hitserie 'Oh oh Cherso' met jongeren praten over thema’s als seks en uiterlijk.[/preview]

Wekelijks kijken 1,4 miljoen Nederlands naar de RTL5-serie 'Oh oh Cherso' waarin de belevenissen worden gevolgd van een groep jonge Hagenezen op het Griekse feesteiland Chersonissos.

"Veel jongeren – ook kerkelijke – zien de jongeren uit de serie als rolmodellen of gaan op dezelfde manier met seks en uiterlijk om", aldus YfC in een persbericht. De organisatie wil met het programma de andere kant van seks en uiterlijk laten zien.

Het programma is gratis te downloaden via de website hetkanookzo.nl en is bedoeld voor christelijke jeugdleiders die ermee aan de slag kunnen.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid