Spring naar bijdragen

Homo s gaan kussen tijdens pausbezoek Spanje


Aanbevolen berichten

Homoactivisten willen zondag zoveel mogelijk homo's met elkaar laten kussen op het moment dat paus Benedictus XVI aankomt bij de Sagrada Familia in Barcelona. De organisatie verwacht dat honderden mensen meedoen aan de zogeheten flashmob.

"Na twee minuten zal de flashmob eindigen en zal elke deelnemer vertrekken alsof er niets is gebeurd'', aldus Marylene Carole, die het protest helpt organiseren. Door de actie kunnen mensen hun onvrede uiten over de intolerante houding van de katholieke kerk ten opzichte van homo's, aldus de organisatie.

Op netwerksites als twitter en Facebook wordt opgeroepen in actie te komen. Volgens de organisatie is hun pagina op Facebook tot twee keer toe verwijderd, maar weten honderden mensen toch te melden dat ze mee zullen doen.

Bron: ANP

Link naar bericht
Deel via andere websites

Op dinsdag 02 november 2010 09:41:06 schreef Bonaventura het volgende:

Er zullen zeker minder activisten zijn dan massaal toegestroomde gelovigen. Dat hebben we ook in Engeland gezien.

Toch zullen dat handjevol boe-roepers dat een paar minuutjes actievoert in Nederland meer media aandacht genereren dan een heel paus bezoek van een aantal dagen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid