Spring naar bijdragen

Bestaan er namen van God die niet uitgesproken mogen worden?


Aanbevolen berichten

Om het op z'n simpelst te zeggen, dat zijn diegenen die Jezus Christus aangenomen hebben als hun verlosser/redder en die aannemen dat Jezus Christus gestorven is voor onze zonden en dat hij ons bevrijd heeft en wij niet meer onder de wet van het oude testament leven maar een nieuw leven tegemoet zijn gegaan in hem onze heer Jezus Christus. Hij die na drie dagen na zijn kruisiging en sterven opgestaan is uit de dood en daarna naar de hemel is gevaren als zoon van God.

Dit is mijn getuigenis in Jezus Naam Amen!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 64
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

@SophieLan: heb je nog iets aan mijn post gehad?

zo christelijk is dit forum niet je hebt groot gelijk.

Maar ik blijf wel, tot ze me kicken of de mods schoon schip maken als christenen. (kaf /koren)

Welkom bij de club van zij die het beter weten! Het is hier heel gezellig. Vanavond is er bingo met de andere wereldheersers. Enjoy your stay!

[/sarcasm]

Link naar bericht
Deel via andere websites

Dit is gewoon een discussie waar de mensen niet zo heel aardig tegen elkaar zijn. Gebeurt wel eens vaker en daar moet je je als groentje vooral niet mee bezig houden. Niet denigrerend bedoeld, maar dat is gewoon niet leuk en je kunt beter de leuke discussies opzoeken waar mensen wel een beetje respectvol met elkaar om kunnen gaan. Gelukkig hebben we die ook. Eens in de zoveel tijd zijn er gewoon wat mensen die elkaar op de zenuwen werken en dan niet zo prettig communiceren en in dit topic is er gewoon spraken van zo'n geval. Of het topic loopt dood, of een moderator grijpt in en dan is het weer over :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
Is het zo erg op Forum Credible dat er schoon schip gemaakt moet worden?

Nee, alleen hebben sommige deelnemers een wat beperkte opvatting van wat christelijk is en dan nog bijvoorkeur hun eigen norm daarvoor hanteren. Maar op Credible wordt de geloofsbelijdenis van Nicea gehanteerd als norm voor wat christelijk is. De discussie over wanneer een forum christelijk is/kan noemen, kun je hier vinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ach ik vind het allemaal prima, als er ook serieus gereageerd wordt dan kun je uit die informatie weer iets opsteken en zelfs uit sarcasme en cynisme valt heel veel informatie te halen.

Mijn dochter kwam overigens met een ander nog veel verontrustender detail over die naam die tot vervloeking leidt zodra je hem uitspreekt, als je dan iemand hebt verleid tot het uitspreken van die naam dan moet je daarna tegen diegene zeggen "en nu ben je vervloekt".

Het begint er echt op te lijken dat als een Dominee zo'n naam opschrijft in combi met de mededeling dat je dat erachter aan moet zeggen, als je iemand die naam laat uitspreken, mijn mening is deze man dan echt ter kwader trouw is, ik vind dat gevaarlijke spelletjes.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Heb je nu zelf al contact opgenomen met hem of met zijn school? Ik zou gewoon navraag doen wat er gaande is, en als die man wazige dingen uithaalt in het klaslokaal kun je dat best aankaarten bij de school.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Is het zo erg op Forum Credible dat er schoon schip gemaakt moet worden?
We wachten allemaal op de CyberRapture, maar weten niet of die nu al geweest is. Waardoor iedereen boos en chagrijnig is, we hebben allemaal ons account nog, we kunnen allemaal nog reageren. Betekend dat de CyberRapture is geweest, maar dat wij allemaal slechte Crediblers zijn of dat de CyberRapture nog niet geweest is..

Mja ;)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ga hier nog eens ernstig over nadenken EN bidden, Ik ga er voor de rest geen zaak meer van maken, als deze Dominee ter kwader trouw zou zijn, dan is hij nu gewaarschuwd, ik heb nog wat andere bronnen aangewend om mijn ontevredenheid kenbaar te maken.

Ik ben in de loop van mijn leven voorzichtig geworden en blijf op de achtergrond, als gescheiden moeder maak je echt gekke dingen mee en daarin ben ik voorzichtig geworden als het om mensen gaat. Maar als ik iets gevonden heb bij je, dan blijf ik je volgen om je gangen na te gaan. Als het de spuigaten uitloopt dan maak ik er melding van, ook al zou dit als mijn interpretatie aangeduid kunnen worden.

Het is net als met politieagenten die vreemd gedrag op de weg zien, dan gaan zij zo iemand ook in de gaten houden om te kijken of het een incident betreft of om te zien of het om stelselmatige overtredingen gaat, zodat zij vanuit dat oogpunt iemand kunnen aanhouden.

De volgende keer dat ik lucht krijg van een vreemde gang van zaken mbt. deze Dominee, dan zal ik absoluut tegen hem getuigen. Ik zou deze Dominee aan willen raden om zijn functioneren nog eens goed onder de loep te nemen, om te zien of hij wel de juiste persoon is om de Popie Jopie uit te hangen op scholen en doormiddel van het laten opschrijven van gebeden door leerlingen, zo hen hun diepste geheimen te ontfutselen.

Dit samen met die vloek en na het bekijken van zijn Hyves maakt van mij nog steeds een zeer sceptisch mens als het om deze dominee gaat, hij is wat mij betreft NIET meer van "Onbesproken gedrag".

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid