Spring naar bijdragen

Voor het eerst verkering vragen.


Aanbevolen berichten

ja dat weet ik maar ik heb nu eerst ff andere dingen aan mijn hoofd. probeer het na mijn examens nog een keer. en dan vraag ik haar gwn op msn of bel ik haar gwn dus ze zullen zien. maar idd misschien als ze mijn beter kent stelt ze zicht meer open voor mij. maar waarom was het vorig jaar beter tussen ons dan nu? dat vraag ik mij af, want toen wij een school markt hadden kon ik zo met haar praten en nu doet ze moeilijk. ik leg me er bij meer en probeer het over een tijdje nog maar eens. dus ik hoop op het beste maar kan natuurlijk ook niks worden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

ja dat klopt er lopen genoeg meiden rond. maar ik had al een gevoel dat ze met iemand anders had en het was ook zo. en voor de gene die zijden dat ze verlegen was dat klopte ze wist niet hoe ze moest reageren dus daarom duurde het zo lang en kreeg ik van die korte antwoorden. goed geprek gisteren met haar gehad via msn.

bedankt voor de steun voor mij examens.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid