Spring naar bijdragen

Gebed voor Credible.nl


Aanbevolen berichten

Als de Heer de woning niet bouwt,

werken de bouwers vergeefs.

Als de Heer de stad niet beschermt,

waakt de wachter vergeefs.

Vergeefs staat ge op voor de dag aanbreekt

en rust ge pas laat in de nacht.

Gij eet na moeizame arbeid uw brood;

Gods vrienden ontvangen het slapend.

-Uit Psalm 127

Er is een nieuw jaar begonnen. Dit jaar zal voor iedereen op dit en erbuiten weer nieuwe kansen bieden om nieuwe ervaringen op te doen en te groeien in verbondenheid tot God en de naasten. Het zal ook een jaar worden dat voor een aantal mensen nu nog onvoorziene tegenslagen zal brengen die overwonnen moeten worden. Ons vertrouwen op God zal bij alles het onwrikbare fundament blijven.

Ook voor Credible.nl begint er een nieuw jaar. Het afgelopen jaar is in een aantal opzichten roerig geweest en niet geheel probleemloos. Het is daarom dat ik alle actieve users wil vragen om aan het begin van dit jaar actief voor Credible.nl te bidden. Voor haar users en crew. Dat we op een respectvolle en opbouwende manier met elkaar om mogen gaan en God voor ogen mogen houden bij onze activiteit op dit forum.

candle-smiley.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid