Spring naar bijdragen

Artiest v/d week: Salvador (win!)


Aanbevolen berichten

Acht weken lang organiseert Credible.nl in samenwerking met Xnoizz Flevo Festival de "Artiest van de Week". Iedere week staat een artiest in de spotlights die tijdens het Xnoizz Flevo Festival 2008 optreedt. Elke week geeft Credible.nl 2 all-in tickets voor het Flevo Festival weg en ook nog eens 2 dagkaarten voor de dag dat de artiest optreedt.


Artiest van de week: Salvadorsalvador.png

Een optreden van Salvador staat voor een energieke en vrolijke show met als centraal persoon de goedlachse zanger Nic Gonzales. Sinds hun debuutalbum 'Live in Austin' in 1999 timmert Salvador flink aan de weg. De band heeft al 8 cd's op hun naam staan en op 29 april 2008 komt hun 9e album uit genaamd 'Aware'. Salvadors muziek is te omschrijven als moderne christelijke muziek met Latijnse invloeden. De heren van Salvador houden van swingen en weten als geen ander het publiek mee te krijgen. Vele zijn van mening dat Salvador de best Latijnse band is in de christelijke muziekwereld.

Website: www.salvadorlive.com

Gratis MP3: Download gratis Salvador - Find The Reason.


Winnen?

Wil jij de tickets winnen? Stuur dan nu een e-mail (met eventueel je nickname) naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw= . De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.


Overige acties:

Maak kans op de nieuwste CD van Salvador door deze Ecard te versturen.

Niet gewonnen? Tot 22 juni ontvang je 10 euro korting op je all-in ticket. Bestel nu.

Bestel de cd WORSHIP LIVE van Salvador alleen deze week met ? 4,50 korting.
Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik vraag me alleen af of er voor de duidelijkheid er niet een duidelijke einddatum/tijd in de OP moet? Want stuur
nu
een mail en de winnaaars worden
volgende week
bekendgemaakt is m.i. wel een beetje vaag....

Goede vraag. Je kunt voor deze tickets inzenden tot de volgende artiest van de week, over een week smile.gif De reden dat er harde data instaan is dat ik afhankelijk ben van de aanlevering van de nieuwe artiest.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid