Spring naar bijdragen

Re: FAQ Theologie


Aanbevolen berichten

• Wat houdt Theologie in, waar is het voor bedoeld?

Het subforum Theologie is ingericht om (zwaarderde) theologische en/of theoretische discussies te voeren aan de hand van kerkleer en/of dogmatiek. Postings die ingaan tegen de Twaalf Artikelen zijn niet toegestaan en zullen dan ook verwijderd worden. Discussies waarin christelijke theologie vanuit niet-christelijk standpunt wordt betwijfeld, vinden niet hier maar op Levensbeschouwing plaats.

Dit subforum is voor alle geregistreerde users toegankelijk. De geloofsbelijdenis van Nicaea (zoals genoemd in de algemene FAQ) zijn de basis voor dit subforum, dit houdt in dat je geen uitspraken kunt doen die daar tegenin gaan.

• Waar moet je op letten bij Theologie?

Op dit subforum gaan mensen met elkaar in discussie met verschillende visies op vaak belangrijke aspecten uit de bijbel en het christelijk geloof. We vragen dan ook respect te tonen voor elkaar en elkaars overtuiging.

• Hoe kun je het team van Theologie bereiken?

Theologie valt onder het subforum Geloof. Voor vragen over Theologie kan daarom gemaild worden naar het team van Geloof: Dingo en Henriëtte. Je kunt ze bereiken via forum@credible.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid