Spring naar bijdragen

Mag ik van jullie wel vissen?


Aanbevolen berichten

Quote:

Ook in deze maand maart Anno Domini 2008 mag jij alles vangen wat je maar wilt stekelbaarsjes, bittervoorn, blikje, haai, potvis,schol,en de pirana.

Tjonge dat ga je toch niet vragen ,maak je toch zelf uit.Vergeet niet een broodje pekelvlees mee te nemen vissen maakt hongerig.

Motiveer je antwoord eens, o Orakel.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 83
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Ja, een van de discipelen hakte ook een oor eraf...

+ dat de discipelen van hun visserwerk werden geroepen om Jezus te volgen. Dat moet ook wel iets betekenen. Hier wordt heel duidelijk een lijn getrokken tussen óf vissen óf Jezus volgen.

widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Als jij het nodig hebt om in je dagelijkse levensbehoefte te voorzien: Ja. Als jij het doet als hobby en de visjes daarna netjes weer teruggooit: Nee.

Welke i*ioo* haalt het in zijn hoofd om een wond in een dier te maken, en dat dier aan zijn eigen gewicht door dat gat op te hangen met alle pijn en stress die daar bij hoort en dat dier daarna teruggooit in water vol bacteriën zodat de wond misschien nog wel ontsteekt en het dier een gruweldood sterft? Denk niet dat God dat zo bedoeld heeft.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hallo hoi,

ik ben zelf iemand, die vroeger mee ging met het vissen met mijn vader, ik had zo'n kleine hengel. Geduld had ik er niet voor (totaal in mijn leven denk 3 vissen gevangen) en ik ging meestal wormen zoeken.

Ik ben niet verder gegaan met vissen, omdat ik het zielig vind, want je doet een ander beest pijn, voor je eigen plezier. Dit vind ik niet kunnen.

En kom niet met de reden, vissen hebben geen gevoel, want daar geloof ik niks van.

Toch vind ik, als iemand moet vissen, dat deze dat moet doen. Met de vergelijking, dat ik paardrij en ook een zadel op dit dier neerleg en een bit in zijn mond doe. Dit is natuurlijk ook niet natuurlijk.

Wel is het anders, want een paard doe ik geen haak in zijn mond.

Maar ik hoop dat je een visser bent, die zoveel mogelijk rekening houdt met het dier en hem ook niet te lang in zo'n fuik of emmer laat rond zwemmen, want dan zeg ik: GENIET VAN HET VISSEN.

Rustgevend is het in ieder geval.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid