Spring naar bijdragen

Miss Iris

Members
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Miss Iris

    kerk-cultuurschok

    Evangelische diensten zijn geweldig! Mooie muziek en je lekker los maken van je stress: je aangeraakt voelen door de HEER! Maar 1x per jaar daarheen gaan is goed voor mij, ik blijf lekker down to earth bij mijn eigen kerk .
  2. Die vent is geweldig! Kijk hier een filmpje van zijn getuigenis (totaal 3 delen) op youtube http://www.youtube.com/watch?v=UZlgrT0hfjE' target='_blank'>
  3. Miss Iris

    Deeltijd studeren

    Ik wil na mijn MBO juridisch medewerker HBO recht volgen in deeltijd. Dus werken / leren, om mijn opleiding te bekostigen omdat ik alles zelf betaal moet het wel betaalbaar blijven. Ik vind stage lopen ook veeeel leuker dan naar school gaan. @ Minimal : Dan is HBO deeltijd perfect voor je!
  4. Miss Iris

    Piercings

    Wat een interessante discussie! Ik wilde ''vroeger'' een wenkbrauwpiercings maar ik heb sinds een jaar nu een bril dus dat kan niet meer. Ik zit wel serieus te overwegen een traguspiercing te nemen, dit is gewoon een hele mooie piercing! Alleen schijnt het dat oordopjes niet zo lekker zitten dan, maar ik heb nog even .
  5. Op mijn oude stage werkte een hoop Urkers. Allemaal leuke christelijke mannen, met een oorbel in.
  6. Miss Iris

    welke sport doe je?

    Scouting is sport. Bomen omhakken (voor een hut te maken), zeilen (=sport), Hollandse leeuwen (=sport). @Iriacynthe: ik ben sportief! Vanochtend heb ik fanatiek op de crosstrainer gestaan, gefietst, gewichten geheft.. ik heb me uitgeleefd op de sportschool. Vanaf donderdag ga ik iedere week naar spinningles!
  7. Miss Iris

    welke sport doe je?

    Ik fitness en ik zit op scouting (ik vind dat dit een sport is )
  8. Als manlief er mee instemt uiteraard.. . meisje ; Daniëlle (God is mijn rechtdoener) jongetje ; Tobias (mijn god is Jahweh) maar Andreas is ook wel een mooie naam. Mijn vader heeft Levinus en mijn broers Thomas en Diederik. Terwijl ze geen van allen christelijk zijn...
  9. Miss Iris

    Twitter

    Ik twitterde, deed het fanatiek, ik zag er de nut niet van in, verwijderde mijn twitter-account, ik maakte een nieuwe account, en ik twitter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid