Spring naar bijdragen

Ephrat

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Misschien is het totaal niet aan de orde, maar probeer je niet teveel aan te trekken van wat je ouders of andere mensen er wel niet van zullen denken. Wat misschien ook wel aardig is probeer eens in de toekomst te denken, stel je mag kinderen krijgen, hoe ga je hen opvoeden qua geloof? Waar je denk ik ook voor moet waken is dat je het theoretisch met elkaar eens lijkt te zijn, maar probeer dat ook in de praktijk te zijn. En wat is voor jullie belangrijker, samen God kunnen dienen, of samen een 'soepele' relatie hebben voor de rest van je leven? God's hulp, succes en sterkte wens ik jullie.
  2. Om te beginnen, zou het niet veel positiever zijn als je het woord 'moet' vervangt door 'wilt'? Nu klinkt het een beetje van, ik doe het wel, maar eigenlijk heb ik er niet zoveel zin in meer... Quote: Hoe kan ik er achter komen of dit de jongen is waar ik al mijn tijd en energie in moet steken? Verder denk ik dat je best aan God mag vragen of Hij jou wil sturen of duidelijkheid wil geven in deze vraag. Misschien neemt God daar wat de tijd voor, maar misschien krijg je ook al vrij snel duidelijkheid... Sterkte wens ik je.
  3. Quote: Op maandag 10 november 2008 00:41:30 schreef Olorin het volgende: Vraag 3: Wat is trouwens goede defrag software? (Dus betere rotzooi dan standaard in Windows zit) Ik heb goede ervaring met het programma Perfectdisk van Raxco
  4. Thanks for support, Daemontools werkt prima. Ik had zelf al PowerISO gevonden, maar Daemon is gebruiksvriendelijker.
  5. Bestaat er software waarmee je een iso cd/dvd bestand kunt afspelen, zonder het eerst te branden?
  6. Quote: Op zaterdag 08 november 2008 23:26:27 schreef Cornelius van Wijck het volgende: [...] Nee hoor, die brief van Klink ging niet over het delen van info tussen apotheker en huisarts, dat is allang geregeld. Wat ik bedoel is een minister die op kosten van de belastingbetaler bezig is een nogal doorzichtige stunt uit te halen om zijn wet door de Kamer te loodsen. Waarom is die doorzichtig? Het lijkt mij niet dat een minister een 'stunt' door de eerste kamer krijgt geloosd. En het gaat inderdaad over de weekend-artsen en ziekenhuizen/specialisten die zich erbij voegen.
  7. Quote: Op zaterdag 08 november 2008 23:21:51 schreef Barbapapa het volgende: [...] Die tekst is de waarheid, dus geef ik ook die waarheid weer. In de Bijbel kun je ook vinden hoe het kan dat er toch mensen zijn die ongelukken krijgen. Ik denk dat jij nu offtopic gaat, dat God je beschermd zijn we het hoogstwaarschijnlijk wel over eens. Hier gaat het over het zogenoemde elektronische patiënten dossier.
  8. Quote: Op zaterdag 08 november 2008 23:16:41 schreef Cornelius van Wijck het volgende: wat is eigenlijk de wettelijke basis voor die brief? De wet die invoering van het EPD mogelijk moet maken is nog niet eens door de beide Kamers Nu gaat het ook eerst over de apotheker en huisarts. Wat jij bedoelt is inderdaad nog niet operationeel.
  9. Quote: Op maandag 03 november 2008 15:03:54 schreef Karin het volgende: oh haha, we hebben ook een envelop ontvangen. 1 welteverstaan, voor de 9 mensen hier in huis Als je die envelop opent kun je lezen hoe je meer formulieren kunt aanvragen... Samengevoegd: Quote: Op zaterdag 01 november 2008 16:27:09 schreef Barbapapa het volgende: Iedereen mag alles over mij weten; ik ben toch nooit ziek Ik heb alleen wel gestemd 'Van mij hoeft het niet', want ik heb geen belang bij zo'n dossier; ik ga toch nooit naar de dokter. Oké duidelijk, maar mocht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid