Spring naar bijdragen

churchfield

Members
  • Aantal bijdragen

    75
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over churchfield

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    peavyfury5@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.myspace.com/angerneedsdirection

Profile Information

  • Interesse
    muziek, vrienschap, religie, concerten
  • Beroep
    verhuurmedewerker materiaal verhuur
  1. churchfield

    Sauna

    als christen zijnde zou ik dan niet naar een gemengde sauna gaan, dat lijkt me niet wat, geef mij maar een hokkie voor mezelf of met iemand die ik ken ofzo.
  2. ik had het zelfde met mijn ex, alhoewel zij 7 jaar ouder was als mij, liep het gewoon niet omdat zij al veel verder was dan mij, je kunt dan wel van elkaar houden maar als het praktisch gewoon niet gaat, dan kun je er beter een punt achter zetten, maar goed, je kunt altijd kijken hoe het loopt, je kunt er altijd van leren.
  3. gta 4, lijkt me ook vet en assasins creed, maarja moet ik eerst een andere pc aanschaffen, heb nog een single core. trouwens, games die ik nu nog speel, zijn. hellgate london the witcher company of heroes-opposing fronts gothic III bioshock starwars-knights of the old republic dracula-origin sommige zijn wat oud, maar mijn pc trekt het.
  4. churchfield

    Muzikale smaakverandering

    Eigenlijk ben ik pas vanaf mijn 11 naar muziek gaan luisteren, das begonnen met metallica, iron maiden enzo, maar tegenwoordig vind ik alle soorten metal eigenlijk wel mooi, ik heb een brede muziek smaak, zo kan ik ook best naar veronica luisteren, maar metal blijft toch mijn favoriet, op dit moment luister ik wat vaker naar technische metal, lekkere solo,s afgwisseld met beukende stukken, metal waar je voor moet zitten. het gaat mij om de muziek en eigenlijk niet zo zeer om de teksten.
  5. churchfield

    Vernieuwende metal

    Onze gitarist stuurde me van de week een nummer van ihsahn, beetje technische death, maar toch best wel appart, het is een soort van project of iets dergelijks, alle muziek is geschreven door een persoon, nieuwste album van ihsahn heet angl, op een van de nummers speelt en zingt de opeth frontman ook mee. volgens mij best wel vernieuwend en een lekkere cd.
  6. vrienden maken is best moeilijk, had wel vrienden dacht ik, maar meestal is het een keer uitgaan met elkaar en dan zie je elkaar een jaar niet, maar met een echte vriend hoef je ook niet elke week met elkaar uit te gaan denk ik. trouwens heb ook geen vrienden en mijn relatie is ook net uit en dan is het wel even slikken, dan is er opeens niemand meer. Maar gisteren is me wel iets raars overkomen, ik ging naar een festivaletje in dedemsvaart, in me eentje, even gekeken of ik iemand kende, kwam ik een meisje tegen die ik nagenoeg niet ken, maar ze zat bij een groepje jongens, dus ben ik daar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid