Spring naar bijdragen

Droplollie

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Droplollie

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    chielwestra@gmail.com

Profile Information

  • Interesse
    Sport
  • Beroep
    Student MWD
  1. voor Christenen: wat overtuigt jou van een Schepper? De natuur, de mensen, alles is zo verschillend, maar zit toch allemaal perfect in elkaar. Dat elke keer de seizoenen weer terug komen. Dat geen een mens hetzelfde is. en waarom Jezus? Jezus heeft er voor ons gezorgd dat het gat tussen ons en God (door de zondeval) overbrugt is. Hij is voor ons gestorven, zodat onze zonden vergeven kunnen worden. Wat heeft Hij voor jou gedaan, in jouw eigen leven, iets wat verder gaat als het Kruis, waarom is Christus het volgens jou waard om aanbeden te worden? Hij geeft mij kracht en vertrouwe
  2. Quote: Op zaterdag 18 augustus 2007 20:06:10 schreef CreaBoy21 het volgende: Steeds meer en meer raak ik ervan overtuigd dat geloof een persoonlijke waanwereld is die wordt versterkt door een massaal aangewakkerd eenheidsgevoel. Veel dingen in het (christelijk) geloof zijn psychologisch te verklaren. Hoe kan het dat veel mensen zich zomaar stort in iets waarvan nooit een hard bewijs is geweest dat het waar is? Kan jij ook verklaren dat er al duizenden jaren duizenden mensen geloven wat er in één Boek staat?!
  3. Droplollie

    The Arcade Fire

    Quote: Op zaterdag 08 september 2007 22:54:30 schreef Justidee het volgende: [...] Dat is meestal zo met echt goede muziek, dat is meestal de muziek waarvan je in het begin zegt: "Nou nee, laat maar ik geloof het wel" Het moet echt in je straatje liggen of niet, de chemie moet kloppen, maar die chemie moet ook misschien 'groeien'... Liefde groeit, ik ga voor echte liefde Precies! Vaak is het ook zo dat muziek dat je direct leuk vindt en direct leuk in het oor ligt, ook heel snel verveeld. (Top-40troep)
  4. Droplollie

    Geen tv wel internet

    Quote: Op woensdag 29 augustus 2007 19:13:34 schreef Kyran het volgende: [...] Ze gaan er dus bij voorbaat al vanuit dat ze worden bloot gesteld aan verkeerde dingen op tv. Hieruit blijkt een duidelijk gebrek aan zelfdiscipline als je het mij vraagt. Hypocriet dat men dan wel internet heeft. Men kan dus gewoon via uitzendinggemist.nl tv programma's bekijken...Of mag dat ook niet? Het heeft twee kanten. Aan de ene kant concluderen ze iets wat ze neit hebben meegemaakt. Aan de andere kant kun je ook zeggen dat ze de verleiding gewoon niet opzoeken. Ik heb overigens kabel
  5. Droplollie

    The Arcade Fire

    Dat kerkorgel doet het em he. Bij deze muziek is het wel zo dat je het een paar keer moet hebben gehoord voordat je het echt mooi gaat vinden. Maar goed, ieder zijn smaak he.
  6. Stilte is de beste uitvinding ooit! Mensen schijnen altijd iets te zeggen willen tegen elkaar. Vaak ligt het aan bij welke personen je stiltes hebt, als stiltes ongemakkelijk zijn, dan voel jij je ook niet helemaal thuis bij die persoon.
  7. Droplollie

    The Arcade Fire

    Kennen jullie deze band? Echt een aanrader, geweldige muziek. Hier een nummer van hen:
  8. Droplollie

    Muzieksmaak op Credible

    Verschillend, alternative, rock, soft-rock. Die richting gaat het bij mij op. Daarbij moet je denken aan bands als: - The Arcade Fire (Aanrader!) - The Kooks - Radiohead etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid