Spring naar bijdragen

Leonardo80

Members
  • Aantal bijdragen

    176
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Leonardo80

  1. PSV heeft best wel veel hooligans,alleen had ik het daar niet over.Ultra´s en hooligans zijn twee verschillende dingen.Ultra´s zorgen voor ludieke vlaggen,vuurwerk en natuurlijk de hele wedstrijd zingen ook al sta je achter.Twente heeft ook veel hooligans maar zoals je zag gaat een groot feest daar zonder problemen.Dus het kan wel.

  2. PSV is gewoon geen nationale voetbalclub,het is een provinciale club.Ze trekken haast geen bezoekers nationaal zoals Feyenoord en Ajax.En persoonlijk vind ik het daar ook niet zo sfeervol als in Ajax,Feyenoord of zelfs Twente.Ze hebben daar geen sfeerteam,ook wel ultra's genoemd.Wel apart voor zo'n grote club.

  3. Vergeet ook niet de begroting van de 'kleinere' clubs die schieten ook omhoog.Fc Groningen,Fc Twente,AZ,Heerenveen gaan allemaal naar stadions met 40.000 plaatsen.Het kan weleens zo zijn dat daar de toekomstige kampioenen uit komen.

  4. De Kuip is prachtig.De Arena word misschien gesloopt.Ze willen net als in Rotterdam een stadion met de capaciteit van 80.000 toeschouwers.Moet ook in verband met de WK van 2018.Dan moet je twee stadions hebben met 80.000 toeschouwers.

  5. Ik blijf gewoon bij mijn mening.En nu reageer ik alweer maar voor de laatste keer.Als ik verder overal op reageer dan val ik gewoon in herhaling.Dus ik zie de nut niet.

  6. Ik vraag helemaal niet of je me serieus neemt.Ik snap eigenlijk helemaal niet waar je je druk over maakt.Hahahaha.Nou ik zal het zo eens doen.Een stadionsupporter moet meer tijd,geld,moeite erin steken om zijn club te volgen.Een t.v.-supporter heeft het daarbij vergeleken veel makkelijker.En in die contrast heeft een stadionsupporter geen respect voor een t.v.-supporter.En als je je dit aantrekt (het gaat hier om voetbal sjappies),waarom zou je je dit aantrekken.Het is voetbal.Nou en,dan ben je toch een t.v.-supporter.Boeiend.Nou zo goed?Beter kan ik het niet formuleren.We zijn nou niet allemaal gramaticaal gezegend.Je ziet mij toch ook niet naar de fitnesstopic gaan en zeggen:Goh jullie kunnen er niks van ik kan wel 120 kilo drukken.De ene kan beter zijn gedachten verwoorden dan de andere.En Dostojevski kan dat beter als mij.Wees er blij om.

  7. Ok dan zal ik het even simpel vertellen.Jij zei of je geld hebt of niet dat liever voor t.v. voetbalwedstrijden kijkt.In de supporterswereld ben je dan een t.v.supporter en ik geef ze daarbij gelijk in.Dus mijn mening is dat jij een t.v.-supporter bent.Dus dat is gewoon mijn mening,waar jij duidelijk niet mee kan omgaan.En ik blijf bij die mening.Een andere mening is:echte voetbalfans gaan naar de stadion.Ik hoop dat het nu duidelijk voor je is en dat je vanavond wel kan slapen.

  8. Quote:

    [...]

    Hebben we het over de supporterswereld dan? Ik dacht dat we het hadden over
    jou
    en jij noemde mij geen voetballiefhebber. Wat kunnen mij die supporters verder schelen: het gaat me om jou en jouw rare mening.

    [...]

    Beweerde ik van wel?

    [...]

    Zoals je ook van die mensen hebt die zeggen fan te zijn van Radiohead zonder ooit één van hun concerten bezocht te hebben.

    [...]

    Jammer voor hun dan: al zou ik Feyenoord willen volgen naar Turkije of Engeland (nouja, dit jaar is het lekker makkelijk, ze gaan immers helemaal nergens heen), ik zou er het geld niet voor hebben! Zelfde geldt voor een seizoenskaart, ik leef onder bijstandsniveau, dat trek ik financieel niet. Maar geluk bij een ongeluk is dat ik het ook niet wil.
    knipoog_dicht.gif

    [...]

    Als die allemaal net zo goed kunnen redeneren als jij, dan blijf ik lekker hier.
    widegrin.gif

    Trouwens: ik heb geen probleem met regels die door een bepaalde groep voetballiefhebbers worden opgesteld. Maar
    jij
    valt mij met die regels lastig, door me geen echte voetballiefhebber te noemen, en dus hebben
    wij
    een probleem. Die Z-Side zal me worst wezen, nogmaals: jij uit dit standpunt, dus verschuil je niet laf achter een Z-Side die "de regels" heeft verzonnen en waar jij je je aan moet houden. Als je werkelijk zo'n willoze zombie bent, wat doe je dan op een discussieforum?

    [...]

    Stadionsupporters zijn geen echte voetballiefhebbers.
    puh2.gif

    [...]

    Zoals ik zei: Blind helpt je er zo vanaf. Geef hem vijf jaar en Feyenoord speelt netjes in de Eerste Divisie. Je hoeft geen topclub te zijn, dat is een keuze, en daar komen ook nadelen bij kijken.

    [...]

    Zucht, ik had deze reactie begrepen als je Leonardo95 was geweest ipv Leonardo80. Ik heb een mening, die bevalt jou niet, je begrijpt me niet (terwijl ik toch héél helder schrijf), dus heb ik "issues". Natuurlijk.
    rofl.gif

    Jouw mening beviel mij niet?Ik dacht toch echt dat het andersom is.Mijn mening beviel jouw niet.Zou mij een worst wezen wat je denkt.Voor mij ben je een t.v-supporter en blijf je een t.v.-supporter.En die standpunt komt uit de supporterswereld,waar ik ook deel vanuit maak.Dus als je daar problemen mee hebt dan mag je wel bij me langs komen.Maar is denk ik een beetje ver en de dichtsbijzijnde supportersvereniging is die van Groningen.Dus ga daar maar even uit huilen dat je geen t.v.-supporter wilt worden genoemd.Misschien noemen ze je dan huilebalk-supporter ofzo.Zo goed.Nou ga nu maar weer aan je moederse tiet zuigen.

  9. Quote:

    Dat verschil onderken ik dus, maar ik vind het een belediging dat ik daardoor word afgedaan als een "tv-supporter" en geen voetbalsupporter. Als we in dat soort termen gaan praten, dan kan ik jou ook een stadionsupporter en geen voetbalsupporter noemen. Jij bent hier radicaal aan het doen, ik zeg gewoon dat het een kwestie van smaak is en wat mij betreft zijn wij allebei voetbalsupporters. Als ik bij Voorschoten '97 langs de lijn sta, staan er ook geen fans van de tegenpartij met vlaggen, er zijn geen hooligans, er worden geen liederen gezongen, er zijn geen risicowedstrijden (Voorschoten is geen Katwijk, zeg maar
    widegrin.gif
    ). Dus mensen die daar graag een wedstrijd kijken van het zesde elftal, zijn volgens jouw definitie ook geen voetbalsupporters.

    Oftewel: je blaat, wat je zegt is gewoon fundamentalistische prietpraat, je verheft je eigen smaak tot absolute norm. En als de realiteit in strijd is met jouw visie, ach dan past de realiteit zich maar aan.

    Hahaha ik moet wel effe lachuh.Want blijkbaar ken jij de supporterswereld niet zo goed en kan je er niet over mee praten.Ik heb de term t.v.-supporter niet verzonnen.Die bestond al voordat ik naar voetbalwedstrijden ging.Dat is gewoon supporterslingo.Want je hebt altijd van die stoere gasten die zeggen dat ze voor een club zijn en nog nooit in een stadion zijn geweest.En onder voetbalsupporters is dat een belediging.Simpel.Zo zit de scene gewoon in elkaar.Iemand die met zijn club afreist naar Turkije of naar Engeland heeft geen respect voor mensen die thuis op de t.v. zijn cluppie volgd.Ik heb de regels niet gemaakt die waren er al voor mij.Dus als je daar problemen mee hebt,nou je weet waar de Z-Side zit.En ik vind het helemaal geen belediging om een stadionsupporter te worden genoemd,die naam zou ik dragen met trots.


    Samengevoegd:

    En oh ja Ajax en Feyenoord willen geen topclub zijn,dat zijn ze al.En de rest van je tweede post.Snap ik eigenlijk niet wat je ermee wilt zeggen.Ik snap niet eens dat je daar de tijd voor wilt nemen.Je had je tijd beter kunnen besteden.Maar blijkbaar heb je issues.

  10. Quote:

    [...]

    O... wacht!... ik weet het verschil... mag ik 't zeggen? Beide kijken graag naar een voetbalwedstrijd, maar de voetbalsupporter sloopt daarnaast graag bussen, treinen, bushokjes, ander publiek eigendom, of een supporter van de tegenpartij, terwijl de tv-supporter zich hooguit klemzuipt in z'n woonkamer.
    widegrin.gif

    Ik denk dat maar zo'n 1% van de voetbalfans tot de hooligans kunt rekenen.Dus dat lijkt me een klein beetje overdreven.Bussen slopen en al dat gedoe gebeurt toch bijna niet meer in Nederland en als het gebeurt word het breed uit gemeten in de media.Zwaar overdreven altijd.Vooral als het om Ajax of Feyenoord gaat.Als ze tegen een boom aan pissen komt het al in de nieuws.Maar er gebeurt net zoveel bij andere clubs,alleen kijkcijfers hé.Niet interessant voor het grote publiek.


    Samengevoegd:

    Quote:

    [...]

    Echt totale onzin: het is een kwestie van smaak, lijkt me. Ik ben een voetballiefhebber en zie dus liefst een wedstrijd integraal op televisie, zodat er herhalingen zijn, je het veld beziet door een camera die kan inzoomen, waardoor je heel goed van een voetbalwedstrijd kunt genieten. Ik geef daar de voorkeur aan boven een stadionbezoek - hoewel dat, met de sfeer e.d., weer een ander voordeel biedt, maar zoals ik zeg: kwestie van smaak. Ik ben een paar keer bij een voetbalwedstrijd van Feyenoord geweest en vond het wel leuk om mee te maken, maar vind dat ik via de tv méér van een wedstrijd meekrijg.

    (Daarnaast heb ik helemaal geen geld om, zoals jij het zegd, een echte voetballiefhebber te zijn.)

    En dat is voor mij dus de verschil tussen een t.v.-supporter en een voetbalfan.Voor jou(Dostojevski) gaat het puur om de wedstrijd en dan ben ik het eens kun je het net zo goed thuis kijken en heb je beter overzicht.Maar de voetbalfan komt niet alleen voor de wedstrijd naar de stadion.Ik kom voor de Ultra's,hooligans.De fans van de tegenstander.Hebben hun mooie vlaggen meegenomen.Er speeld zoveel meer dan alleen voetbal bij een voetbalwedstrijd.De ambiance.De grappige liederen tussen voetbalfans.Dat maakt een voetbalwedstrijd juist een leuk uitje.Mits jezelf niet mishandeld word.Voor de goede orde ik ben geen hooligan.Maar dat maakt een leuke risicowedstrijd toch iets leuker.Daarom heten ze juist risicowedstrijd.

  11. PSV parasiteert helemaal niet op de opleidingen van Brazilië,hoe kom je daar bij.Al die gasten hebben hun voetbalkunsten op straat geleerd.Dat kun je niet in de opleiding van een club leren.Waarom denk je dat de Johan Cruiff Foundation al die speelvelden aanlegt?De straat is waar je je voetbalkunsten leert,daar kan de Ajaxopleiding een puntje aan zuigen.Denk je dat Van Persie zijn kunsten heeft geleerd bij de Feyenoordopleiding,kom op zeg.Als je niet weet hoe het werkt ...........En ondanks dat iedereen denkt dat Ajax of PSV voetbalhoofdstad van Nederland is dat zijn ze niet.Dat is toch echt Rotterdam.Met 3 clubs in de Eredivisie.Feyenoord,Sparta,Excelsior.En PSV+Chelsea=zaken doen.Simpel.Heerenveen haalt spelers uit Scandinavische landen.Iedereen heeft hun eigen terrein.

  12. Ben nu veel afgevallen zeker 14 kilo.Weeg nu 80.Ben weer bezig met krachttraining,kon nog maar net 80 afmaken op de benchpress.Maar het gaat vooruit.Vooral me armen.Dus veel cardio en nu weer krachttraining erbij.Gaat lekker.

  13. Ajax is inderdaad de arrogantste club van Nederland.Maar dat is gewoon de mentaliteit van mensen uit Amsterdam.Voorbeeld laatste wedstrijd vorig seizoen.Ajax eiste dat Willem II maar effe moest meewerken Ajax kampioen te maken.Waar ze gelukkig niet aan meewerkten.Ajax moet het inderdaad van de opleiding hebben en PSV heeft de beste scouts van Nederland.Piet Visser is inderdaad 1 van de beste en vriend van Chelsea eigenaar Abramovicz.Hij is niet vriend van hem als vriend vriend.Maar omdat hij goed is in wat hij doet,brengt hij ook spelers naar Chelsea.Die dan hun spelers laten rijpen bij PSV.

  14. Quote:

    Geweld is toegestaan als het voor vermaak is.

    Ik ben enorme fan van K1-fights op Eurosport.

    Maar wie bepaald wat vermaak is.Heel veel jongeren vechten s'weekends tegen elkaar.Meestal dorp tegen dorp.Voor hun is dat ook vermaak.Voor de overheid een misdaad.Voetbalsupporters vechten ook voor de vermaak,echter worden zij nog zwaarder gestraft dan pedofielen.Totale hypocrisie natuurlijk.

  15. En dat Groningers boeren word genoemd...Jah natuurlijk zitten daar niet alleen boeren maar voetbalsupporters uit het westen noemen iedereen boeren als ze niet uit de randstad komen of algemeen niet uit het westen komen.Zo noemen de supporters van PSV zichzelf nu ook boeren als een geuzennaam.

  16. Quote:
    Maar de rest blijft staan. Al die fabeltjes over voetbalclubs zijn te belachelijk voor woorden. Groningen bestaat uit boeren, natuurlijk. Heerenveen is zo lief, uiteraard. Feyenoord is een volksclub, absoluut.
    hamer.gif

    Dit slaat niet op de voetbalclub zelf,dit gaat over de supporters van de betreffende club.En dan is Heerenveen heel lief.

  17. Quote:

    Suarez!!
    knipoog_dicht.gif


    Samengevoegd:

    vind het trouwens triest, kinderachtig en zielig hoe FC Groningen zich opstelt tegenover een eventueel vertrek. Natuurlijk is het een goede speler, maar die vertrekken nu eenmaal bij de subtoppertjes.. dat hou je toch niet tegen. De goede spelers willen hogerop, naar echt goede teams.. vind het triest dat Groningen Suarez hiervoor tegenhoudt. Ze vinden zichzelf even goed als Ajax.. Dit getuigd toch wel dat ze daar in het hoge noorden geen inzicht hebben in hoe de zaken er voorstaan. Arrogante Groningen-zakken!!

    Grappig dat je Groningen arrogant noemt want dat zeggen de Groningers altijd over de Amsterdammers.Verder vind ik Suarez gewoon een eikel.Groningen doet dit alleen om de prijs te verhogen.Ajax zit namelijk in nood aangezien Sneijder mogelijk ook gaat vertrekken en Ajax heeft genoeg geld om Suarez van Groningen los te krijgen.Groningen mag er toch wel wat aan verdienen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid