Spring naar bijdragen

Lientjj

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Lientjj

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Paarden, dwarsfluiten, vrienden, computeren
  • Beroep
    Scholier..
  1. Lientjj

    hocus-pocus

    Quote: Op zondag 03 juni 2007 11:03:16 schreef Snusa het volgende: [...] Ik ben inmiddels overtuigd van het bestaan van de duivel . Maar nogsteeds vind ik dat het mijn eigen schuld is en dat ik zelf deze keuze heb gemaakt. Hoe bedoel je dat? (Dikgedrukte )
  2. Lientjj

    Mijn getuigenis =D

    Geweldig mooi wat jij hebt mogen ervaren!
  3. Lientjj

    hocus-pocus

    Mooi getuigenis! Maar nu snap ik nog één ding niet: Je hebt ook ergens een topic gestart over dat de duivel/satan niet bestaat. Maar waarom dat dan? Je hebt nu toch zelf ervaren dat dat wel zo is?
  4. Lientjj

    Verloren schaap

    Voor zulke verhalen sta ik echt open, want daar zit ik zelf ook nog erg mee. Dus van mij mag je dat andere verhaal ook best vertellen hoor!
  5. Lientjj

    eindelijk een plek

    Haar ouders...
  6. Ik vind dit een moeilijk onderwerp, ik heb geen idee wat ik ervan moet zeggen/denken. Ik weet niet of je dit als een wonder moet zien, maar het zou best zo kunnen zijn dat het dat wel is, of dat het een reden heeft. ?
  7. Lientjj

    eindelijk een plek

    Sinds ik me ook op mijn plek voel in een kerk, kan ik met je delen hoe fijn/belangrijk dat is. Daarom wens ik je heel veel plezier daar, dat het je echt mag helpen om te groeien in het geloof enzo. Misschien zien je ouders in dat jij je daar thuisvoelt, en het is toch fijner om een dochter te hebben die zich thuisvoelt in een kerk, en daardoor enthousiaster wordt, dan een dochter die zich niet thuisvoelt in haar eigen kerk?
  8. Lientjj

    Weer terug op Credible

    Ik ken je verder niet, maar dat doet er even niet toe. Zit hier pas net, dus ook je hele geschiedenis hier is voor mij onbekend. Maar die hoef ik niet te weten, dan kun je met een schone lei beginnen. Prachtig gedicht trouwens! En heel veel sterkte met alles!
  9. Lientjj

    Christelijke wallpapers

    Wat een mooie wallpapers allemaal, echt prachtig. Ik ga er een aantal gebruiken als jullie dat neit erg vinden. Ik heb er ergens nog eentje met eena delaar, en eentje met een leeuw, maar die zijn niet van mij, dus die plaats ik hier maar niet. Maar ik vind vooral die met die arend erg mooi!
  10. Lientjj

    Fotografiefanstopic

    Leuk, een topic over fotografie! Een hobby van me, maar ik ben er nog niet zo goed in. Ik bedoel, als ik mijn werk vergelijk met dat van jullie hier moet ik nog heel wat leren, maar dat is juist fijn. Ik vind het vooral fijn als hobby, maar ik moet wel in een fotobui zijn.
  11. Lientjj

    Mijn zoektocht, mijn leven

    Dank jullie wel alvast. Ik wist niet zeker of ik het goed geplaatst had, dus vandaar. Maar die 'klik', de meeste mensen die je hoort getuigen hebben toch wel op een gegeven moment een gevoel gehad van, dat is het, een soort bevestiging ofzo. Dat idee moet ik nog krijgen, of ligt dat aan mij? Kijk, zo ver ben ik dus nog niet. Maar misschien kan het ook door te blijven groeien? Samengevoegd: Quote: Op maandag 28 mei 2007 18:00:15 schreef NienkeJ het volgende: Mooi zeg [...] Ik geloof niet dat er een 'klik' hoeft te komen. Mag ik je vragen op welk gedeelte uit de
  12. Ik heb niet alle tien de pagina's gelezen, maar ik meng me hier toch even in. Seks is zeker niet alleen om kinderen te krijgen, lees Hooglied maar eens! Maar voor het huwelijk daar ben ik niet voor, als de bijbel dat voorschrijft doe ik dat ook niet.
  13. Ik weet niet waar ik dit moet plaatsen, daarom maar hier. Ik ben al en hele tijd op zoek naar God, en naar het gevoel dat hoort bij geloven. Ik zal maar bij het begin beginnen. Vroeger was ik altijd een 'braaf' meisje als het om naar de kerk gaan ging. Ik ging altijd mee, floot met mijn blokfluit liedjes uit het liedboek enz. En natuurlijk zong ik altijd mee, leuk dus voor mijn ouders. Maar toen ik wat ouder werd, zo rond mijn 11e, had ik opeens alles tegen de kerk. Ik weet niet waarom, maar alles stond me tegen. De psalmen en gezangen, de dominee, het orgel, alles. Ik wist niet wat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid