Spring naar bijdragen

metalcoreTony

Members
  • Aantal bijdragen

    248
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door metalcoreTony

  1. breng ik tijd door bij de sportclub (zelf tafeltennissen en andere teams aanmoedigen) en de kerk, vaak familie en met mijn vriendin.

    Het is iets moois, lijkt dan net of je de verplichtingen even vergeten bent.

    Daarnaast ben ik gisteren voor het eerst met mijn vriendin naar de kerk geweest en dat vind ik super.

  2. Op maandag 31 januari 2011 11:02:12 schreef anastasia het volgende:

    Lijkt me weke-delen reuma te zijn, oftewel fibromialgie. En dan is de genezing iets minder verbazingwekkend. De dienst werkt als stressverminderaar e,cognitieve gedragstherapie en anti-depressivum ineen knipoog_dicht.gif

    ik ben hier te nuchter voor, deel jou verhaal eigenlijk wel.

    Zon dienst is best sensatie gericht

  3. Quote:

    Haha!!! Ik heb lekker geen hyves
    big-smile.gif
    (maar toen ik het nog wel had ben ik wel lid geweest van zo'n hyve, als in: er bestaat er volgens mij al één)

    Maar wel cool dat je ermee start, het kan zomaar zijn dat er heel veel mensen zijn die het wel supercool vinden
    smile.gif
    Zo is het nog altijd vrij moeilijk om goede christelijke metalbands te vinden die nog bestaan
    puh2.gif

    haha, opzich vind ik hyves zelf ook niet zo heel top. Maar ik vind wel dat je er mensen mee kunt bereiken en dit is een leuke manier.

    Er bestaat inderdaad een andere metaal777, alleen staat die vergeleken met die van ons wat stil.

    Vindt het fijn om mensen hiermee tegemoet te komen. Er zijn genoeg christelijke metalbands en ook nog aardig wat goede bands ook.

    Bedankt ook voor je woorden knipoog_dicht.gif


    Samengevoegd:

    Quote:

    Lid geworden
    smile.gif

    welkom, tof dat je lid bent geworden

  4. [...]

    Ik kan me best voorstellen dat je als buitenstaander dat denkt.

    Neem nu

    muziek. Is christelijke muziek. Maar dat hoor je niet. Te zien aan je ouders standpunten zien zij muziek meer om God mee te loven, en doe je dat met Impending Doom, tja, ik kan me voorstellen dat dat een beetje scheef lijkt smile.gif

    Geniaal voorbeeld, is ook gelijk wel een van de hardste christelijke bands

  5. Een jaar of 4 geleden ben ik gestart met een hyves voor mensen die metal luisteren en christelijk zijn. Het is eigenlijk begonnen toen ik erachter kwam dat het bestond.

    Ik luister al best lang metal, maar had eigenlijk weinig oog voor teksten, dus kwamen er achteraf gezien wel eens behoorlijk foute bands langs.

    Dat veranderde toen ik erachter kwam dat er metal voor christenen bestaat. Dat heeft eigenlijk een beetje mijn ogen geopend. Ook omdat ik in die periode juist wat minder met het geloof had.

    Muziek heeft er heel erg aan bijgedragen dat mij geloof is gegroeid.

    Nou wil ik hier eigenlijk een korte oproep plaatsen omdat ik weet dat hier genoeg christenen zijn die metal luisteren. Overigens mogen ook niet christenen lid worden.

    Mocht je het leuk vinden lid te worden nodig ik jullie bij deze van harte uit.

    We organiseren ook meetings, er is een hele grote lijst van christelijke metalbands beschikbaar die ook geupdate wordt. Er is een agenda, waar optredens van bands staan aangegeven.

    En verder wordt er veel op bericht.

    Ook al wil ik hyves nou niet de hemel in prijzen, dit is wel iets wat ik toch iets moois vindt en mij ook voor inzet.

    Vandaar deze oproep

    link

  6. Quote:

    Ik snapte die reactie niet van die annemiek ofzo heette die van Richard? Ze was er nou niet echt blij mee.. ik dacht wil ze hem nou niet?

    Snap ik wel, denk dat ze wat terughoudend is omdat Richard wel heel erg zeker over kwam.

    En denk ook over het vervolg van het programma, Annemiek zal vast wel verder met hem willen maar ze wil de anderen ook een eerlijke kans geven. Dat gebeurt waarschijnlijk niet

  7. Quote:

    hej,

    nu werd ik vandaag aangesporoken op de muziek die ik luister... met name dat de personen in kwestie deze muziek niet vonden kunnen en dat ze er dus niet mee eens waren dat ik naar Within temptaition luister nu vraag ik mezelf af er bijbelteksten zijn die verwijzen naar muziekkeuze... graag gewonen teksten evt met uitleg

    ps: let niet op spelling svp

    Zou mij niet te druk maken daarover, er zijn veel bands die het veel bonter maken. WT is geen schim vergeleken met veel andere bands.

    Het lijkt mij wel duidelijk dat je als christen geen bands luisterd die het geloof zwart maken of anti zijn. Tenminste daar kan ik zelf niet achter staan meer. Ik heb het wel gedaan in de periode dat ik nog wat minder met het geloof bezig was

    Ik word er ook mee geconfronteerd op school dat ik metal luister, ze vinden metal muziek van de duivel.... zonder een argument te noemen

  8. gaaf dat dit topic weer wat leeft.

    Ik heb nog wel wat bandtips,

    Dragonforce vind ik over het algemeen ook niks maar moet wel eerlijk toegeven dat ik het af en toe wel kan waarderen dat hele vrolijke.

    (Far Beyond)

    link (Roots of Tragedy)

    (In the midst of Lions)

    (Arvinger)

    (amorem)

    (bleakwail)

    Antestor inderdaad weer terug, er komt ook nieuwe muziek van Grave Declaration, Vardoger en Bleakwail en niet te vergeten Becoming the Archetype

  9. Quote:

    Sommige gelovigen leggen liever de nadruk op soberheid en ingetogenheid in kleding en ook makeup en vinden piercings of tattoeages daarin niet passen. Daar kun je het natuurlijk wel of niet mee eens zijn, maar daar komt dus vaak ook het idee vandaan. Zij zijn dan niet zozeer tegen die piercings, maar meer tegen de nadruk op het huns inziens onnodig verfraaien van het uiterlijk wat daaraan ten grondslag ligt. Een helemaal onredelijke gedachte is dat dan ook niet, net zoals het ook niet onredelijk hoeft te zijn als je daar zelf meer nuance in wilt brengen of (veel) minder streng in wilt zijn.

    Misschien wat makkelijk, maar kan mij heel goed vinden hierin. Zelf ben ik ook inet zo zeer er tegen maar ik vidn het idee erachter de grondslag niet nodig. Je lichaam is mooi zat zonder al die versieringen

  10. Quote:

    [...]

    Noem eens een aantal series in de lijn van
    Oh Oh Cherso
    waar je net zo veel moeite mee hebt/had dan? Voor ieder programma dat je noemt, kan ik twee of drie fatsoenlijke programma's noemen. En als iedereen vrij is, waarom doe je er dan moeilijk over? Je kunt het inderdaad ook gewoon overslaan. Ik walg van sommige EO-programma's. Prima toch? Kijk ik er gewoon niet naar.


    Samengevoegd:

    [...]

    Niet verkeerd. Er zit wel een aantal vragen tussen waarvan ik het nu niet zo goed begrijp, maar
    soit
    .

    Overigens ben ik 26 en heb ik 'm ook ingevuld. Ik zie die mededeling ook nu pas (de leeftijdsaanduiding). Sorry. Ik hoop dat je er toch wat aan hebt.

    In wat mindere mate GTST, Gooise Vrouwen,voetbalvrouwen ofzo zo onrealistisch en naar mijn inzien geeft het echt een verkeerd beeld weer.

    Grenzen worden eigenlijk wel verlegd binnen zulke programma's

    Overspel en weet ik veel wat is daar het hoofdonderwerp in die programma's

    Je kunt ook wel doorslaan vind ik zelf. Daarom nogmaals ben ik blij dat zappen bestaat. En dat jij sommige eo programma's wat minder vindt dat is toch ook prima smile.gif?

  11. dat is wel zo maar ik vind het de laatste tijd echt doorslaan met van die censuur serie's.

    Het is best triest te noemen dat dit soort programma's de dienst uitmaken op tv.

    Gelukkig kun je zon programma overslaan en bestaat er zappen.

    Iedereen is daar vrij in maar ja soms....

  12. Quote:

    Ben ik de enige die het me werkelijk geen drol uitmaakt en vol verbazing kijk waarom ze nu al aan het plannen zijn voor 2018 en 2022?

    En ben ik ook de enige wiens mond van verbazing open valt als Rutte naar Zürich afreist, een prins vanuit Groot Britannië en meer van dat soort ongein?

    Alsof Rutte niks te doen heeft ofzo.

    nee maakt mij ook geen drol uit

  13. van het weekend keek ik Agora, was een mooie film. Alleen de christenen die daar geschetst werden doet mij toch realiseren dat geweld en godsdienst echt iets afgrijnselijks is. Miljarden mensen zijn hierom geslacht.

    Het evangelie brengen met het zwaard is echt iets afgrijnselijks

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid