Spring naar bijdragen

Bride

Members
  • Aantal bijdragen

    205
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Bride

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://jesussaid-come2me.in-actie.nl/

Profile Information

  • Interesse
    God, mensen, zingen, creatief, internet
  • Beroep
    Maatschappelijk werker
  1. Bride

    William Wixley

    een van mijn vrienden! Ken hem sinds de EH en heb een paar jaar bij hem in de kerk gezeten. en heb hem enorm zien ontwikkelen. Trots op hem!
  2. Bride

    Depressie

    He, jij zit ook op Plexat Maar heel mooi getuigenis zeg! Wel beetje herkenbaar ook! Juist als we zwak zijn kan God sterk zijn in ons he! God is goed!
  3. Bride

    Toch niet vrij van de wet?

    hele simpele reactie: Tot Jezus zaten we in het tijdperk van Goed en Kwaad. Dus regels: Goed proberen te doen, maar toch steeds kwaad doen. Na Jezus opstanding zijn we in het tijdperk van Liefde. Hou van God, hou van anderen. En daarmee is de wet vervuld. Liefs Bride
  4. hhmm, heb ook wel ff zin om bij te tanken... eigenlijk hard nodig. Maar, morgen gaat niet.
  5. Bride

    Bijbel Woordenboek

    Opvallend is dat het ook nog drie keer in Habakuk voorkomt: (3:3; 3:9, 3:13 en in 2 kon. 14:7, maar daar is het een stad op een rots...
  6. Bride

    liedjes [en ik zoek er 1]

    Quote: Op vrijdag 01 september 2006 13:22:28 schreef spirit het volgende: Ik zoek ook een liedje en ik weet alleen dat er een keer !carry on! in voor komt. Ik dacht zelf eers aan Your name is Holy maar die is het niet. Kan iemand mij helpen ook al heb ik maar 1 woordje?? Lean on me?
  7. Bride

    Bijbel letterlijk of symbolisch 2

    Ik denk dat het vaak en en is. Ja, ik geloof in de feitelijke waarheid van de Bijbel. Helemaal. Maar.... Veel dingen bevatten daarnaast een diepere symboliek waar we ontzettend veel van kunnen leren. Het scheppingsverhaal: ja, ik geloof het. En daarnaast: ik zie er principes in hoe God in ons aan het werk is. Jezus loopt over water: ja, ik geloof het. En daarnaast: ik zie er principes in, dat wij ook uit onze veilige boot mogen stappen en Jezus volgen, ondanks de stormen. etc.
  8. Ik heb MWD gedaan. GPW in Ede Sperzieboon?
  9. Bride

    De Schrift als hoogste gezag?

    Eens kijken... hoe sta ik hierin. Ik ben niet opgegroeid in de Gereformeerde Kerk, maar in de Hervormde, wel in de Gereformeerde Bond overigens. En ja, ik herken wel een aantal dingen... die ik op zn minst opmerkelijk vond. Bij ons mochten we nooit iets anders zingen dan de psalmen. De dominee sloot af met een citaat van een lied. De organist speelde dat lied op het orgel..... maar zingen... dat kon niet. En dat stijve (bij onze kerk dan he! Niet algemeen als oordeel) Strak handen naar beneden houden als je zong dat je je handen ophief... zing de Heere een nieuw lied... Nee, zing de
  10. Bride

    Wat doe jij in je vrije Tijd?

    slapen hangen lezen tekenen/schilderen afspraken muziek luisteren/zingen tijd met God eten
  11. Quote: Op dinsdag 03 oktober 2006 17:56:26 schreef DetectedDestiny het volgende: Hey Marcoooooo, Je mag mijn "gave van onderscheiding" wel even lenen hoor. Dan kun jij die getuigenissen ook op waarheid beoordelen. Ja, dat vind ik ook jammer - dat soort opmerkingen. Net als bijv. laatst ergens die opmerking over omvaldomino. Dat zijn grapjes die je af en toe als charismatische onderling wel kunt maken. Want af en toe heeft het gewoon wel humor. Ik weet ook niet hoe ze hier bedoeld zijn. Maar het komt wel een beetje over als kleineren. Jammer.
  12. amen mark. Je kan God danken door Hem te bedanken hoe goed God voor jou is. Je kan van God getuigen door iedereen te vertellen hoe goed God voor jou is. En bij de één is dat nou eenmaal anders dan bij de ander... maar samen kunnen we elkaar de veelkleurigheid van God laten zien toch?!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid