Spring naar bijdragen

Raymond

Members
  • Aantal bijdragen

    167
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Raymond

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Geloof, Politiek, Muziek
  • Beroep
    Account Manager
  1. Raymond

    Donor of niet?

    Ze zijn bezig met de donorcodicil zo aan te passen dat ze je organen nog levend eruit kunnen halen. Niet zomaar natuurlijk, maar bijvoorbeeld als je aan de beademing ligt. Wanneer ze de kans op overleven klein achten. Ik wil best mijn organen afstaan maar niet als steeds de grens verlegd wordt in welke situatie ze mijn inhoud gaan 'harvesten'. Zodadelijk vinden ze mijn leven minder waard dan die van een hoge pief die toevallig een match is met mijn bloedtype etc. Klinkt misschien een beetje paranoide, maar als je de nieuwe zorgwet in Amerika leest, dan is bovenstaand dus al toegestaan.
  2. Raymond

    Tongentaal

    Misschien wil een van de mensen die tongentaal kan, dit wel opnemen, hier een link posten, zodat een ander met de zege van vertaling het kan vertalen. Weet tenminste iedereen waar het om gaat. Ik heb persoonlijk nog nooit iemand in tongentaal horen spreken. Ik zou het wel boeiend vinden om te horen.
  3. Klopt, bij het wakker worden besef ik me trouwens dat het nummer "Swinging on a star" heet.
  4. Die televisie serie ging trouwens over een meisje waarvan haar vader een alien was, hij sprak tegen haar door een of ander cristal dat dan oplichte en zij had ook wat bijzondere krachten. Kent iemand de serie?
  5. Ik heb om een of andere reden om de paar maanden zonder reden het liedje "living on a star" in mijn hoofd. Zodra dat gebeurt begin ik het aaneenstuk door te fluiten. Ik doe het steeds onbewust en word erop gewezen door één van mijn collega's. Ik ken het liedje uit een televisie serie uit de jaren 90, 1987 geloof ik. Ook zat het in de film "Hudson Hawk" met Bruce Willis uit 1991. Ik heb het sindsdien in m'n hoofd.... Frustrerend af en toe...
  6. Ok dan, komt ie. We zijn naar een vriendin gegaan (nana) en hebben daar zelf een soort van ouija board gemaakt. Met een speciaal uitziende steen (uit een dichtbijzijnde rivier gehaald) gingen we aan de slag. Eerst kaarsen aangestoken, beetje spirituele muziek op gezet, zo donker mogelijk verder. Nadat het lacherige eraf was konden we beginnen. Martin, het subject dat in de maling genomen moest worden wist dus absoluut van niks. We hadden afgesproken dat Thomas het duw-werk op de steen zou doen, iedereen had de steen tegelijk vast. Dan zou Nicole Thomas bewust in twijfel nemen waarop i
  7. Ik heb het één keer gedaan met een groep vrienden en vriendinnen om een andere vriend in de maling te nemen. Deze 'vriend' vond het namelijk lollig om nep ufo-foto's te maken en te verkondigen dat ze echt waren. Iemand geinteresseerd in ut verhaal?
  8. volgens mij is BOT alles al gezegd en wordt het tijd het topic te sluiten....
  9. :rofl: Of anders. "Hé, jij daar!" "Ehm, ja, ik hier?" "Zag ik dat goed?" "Kweenie?" "Zette jij daar zojuist een handtekening?" ""Jazeker." "Een handtekening voor die PNVD?" "Voor de PNVD? Meen je dat.... GEEF TERUG DAT FORMULIER, ik dacht juist tegen de partij te tekenen" "Analfabeet?" "Nee, lysdecties"
  10. Al gelezen op nu.nl? de PNVD heeft welgeteld één handtekening weten te verzamelen. Aangezien ze 570 handtekeningen nodig hebben om mee te mogen doen met de verkiezingen komen ze 450 campagnedagen te kort om zoveel handtekeningen te verzamelen (gemiddeld 1 handtekening per dag, verkiezingen over +/- 120 dagen). Verder.. men meent dat deze partij mag bestaan vanwege de democratie, kennelijk mag iedereen een partij oprichten in Nederland. Ok nog mee eens. Maar ik heb het idee dat de meerderheid tegen deze partij is. Al was 1 op de 100 mensen het eens met het bestaansrecht deze partij, dan
  11. Raymond

    Het irritantste lied ooit

    De plaat die van mij door de plee mag momenteel is maneater van Nelly Frustrado of hoe heet ze. Daar ga ik van over m'n nek.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid