Spring naar bijdragen

Betweter

Members
  • Aantal bijdragen

    229
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Betweter

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    student_psycholozie@hotmail.com

Profile Information

  • Beroep
    Student
  1. Ik vind de verantwoordelijkheden juist leuk? Ik vind het leuk mezelf aan te passen. Ik doe dat al nooit, behalve als ik verliefd ben.
  2. Betweter

    Boek en leestips

    De laatste der Rechtvaardigen is een erg mooi, maar erg zwaar en moeilijk boek.
  3. Quote: Op vrijdag 30 juni 2006 15:00:57 schreef sapospara het volgende: [...] En als je de research in stapt? Gewoon onderzoeker worden en promoveren? Is inderdaad een optie die ik overwogen heb.
  4. Quote: Op vrijdag 30 juni 2006 14:11:31 schreef Skippy het volgende: [...] Waarom? Omdat de psychologische mentaliteit en hulpverlenersmentaliteit mij niet liggen. NU ben ik zelf een A&O psycholoog, maar ook daar valt het niveau me tegen. Ik vind het maar niets allemaal.
  5. Studeer Psychologie, maar ik begin zolangzamerhand wel erg te walgen van de rest van de psychologen.
  6. Betweter

    Bandshirts

    http://store.skillet.com/category.aspx?categoryID=2 Wel duur en uit Amerika. Maar christelijke amerikaanse oplichters lijkt me stug..
  7. Ik heb een hekel aan andere mensen, vind ze vaak niets toevoegen en kan ze daarom missen als kiespijn. Ik ben geen gezelschapsmens en dat zal ik ook nooit worden. Heb genoeg aan enkele goede vrienden, heb een hekel aan vriendengroepen, uitgaan en 'gezellig' met 20 mensen ergens gaan hangen. Geef mij maar filosofische/diepgaande gesprekken met vrienden of met mijn vriendin.
  8. Tsja, mensen zoals ik moeten gewoon niet gezien worden bij NA demonstraties. Dat bezoedeld mijn naam tot in het einde der dagen. Dat heb ik liever niet met mijn oog op een maatschappelijke toekomst, NAers worden totaal uitgepluisd en nagetrokken door extreemlinkse figuren en organisaties als Kafka. Ik heb liever een onbeschadigde naam dan een besmeurde terwijl je het probleem ook op andere manieren kunt tackelen door te demonstreren tegen Martijn.
  9. Mmm in Flevoland zetten, grote muren eromheen en dan onder laten lopen.. Almere en Lelystad enzo mis je toch niets aan.
  10. Betweter

    gothic?

    Quote: Op dinsdag 30 mei 2006 11:47:40 schreef Raido het volgende: Slechts op grootheid van hun bouwwerken (qua mooiheid/architectuur), alhoewel ik meer met Stonehenge heb dat met die viaducten en badhuizen. En gevechttechnisch vind ik de Romeinen superieur.. Stonehenge is niet Keltisch. Waarschijnlijk komt het uit de ijzertijd en is het bouwwerk neergezet door een inheems brits volk dat daarna is opgegaan (substraat) in verschillende migratiegolven vanaf het Europese vasteland. Van Kelten, Germanen, Vikingen en nog later post-moderne Vikingen (William the Conqueror, Bretagne is e
  11. Betweter

    gothic?

    Haha Raido, nu stoot je mij tegen de borst met je opmerkingen over 'superieur en inferieur'. Hoewel het waar is dat Kelten niet dezelfde hoogstaande bouwkunsten hadden zoals de Romeinen die hadden, gaat het mij te ver om ze daarom maar af te wimpelen als inferieur. Qua religie en samenlevingsvormen zijn de Romeinen en Kelten, maar ook de Grieken, Babelonieërs, asyriërs allemaal ongeveer hetzelfde. Het zijn allemaal afdelingen van eenzelfde groep mensen, de Indo-Europeanen. De onderlinge overeenkomsten op gebied van samenleving en religie zijn treffend, ook tussen Kelten en Romeinen dus.
  12. Betweter

    gothic?

    Zal ik eens een leuk verhaaltje verzinnen dan waaruit blijkt dat de J-Rock scene oorspronkelijk komt een muziekstroming ontwikkelt door Bosjesmannen in Afrika omstreeks 6000 voor Christus maar compleet uitgestorven is en nu weer opkomt in Japan? Jouw "Oorsponkelijke Gothic" muziek post is een sprookje net zoals ik hierboven beschrijf. Bach had in de 14/15e eeuw nog niet eens iets geschreven en bijna alle andere muziek was Christelijk. Grunts, no way, dat is veel moderner zoals Raido al aangeeft, dat prachtige verhaaltje komt van jou. Doet me denken aan iemand die geloofde dat de kelten van
  13. Betweter

    Geloof en HSP

    Quote: Op maandag 24 april 2006 10:03:43 schreef Raido het volgende: Wat is het probleem om op die manier met persoonlijkheden/personen om te gaan? Volgens mij is dat 4 tempramenten systeem een systeem dat gedragen wordt door de psychologie.. Nee, dat wordt niet gedragen door de Psychologie. Althans neit door de hedendaagse psychologie. Het systeem doet me meer denken aan dat van Aristoteles. In de hedendaagse Psychologie zijn de persoonlijkheidstheorie van het 'Big Five' model algemeen aanvaard. De factoren daarbinnen zijn (van Wiki, ik heb geen zin om te typen); * Neu
  14. Betweter

    Geloof en HSP

    Quote: Op woensdag 01 maart 2006 17:45:32 schreef Gods Princess het volgende: Wat ik bedoel is dat ik er altijd vanuit gegaan ben dat anderen de dingen die ik voel, 'symptomen' van hsp dus, ook voelen en dat ze normaal zijn. Als je er niet over praat heb je ook geen 'vergelijkingsmateriaal' waaraan je zou kunnen zien dat jij dingen anders ervaart. Extreem is een woord dat altijd verband houdt met hoe andere mensen iets ervaren, zonder dat kun je nooit opmaken of wat jij voelt extreem is. Ik heb er tot het moment dat hsp werd vastgesteld nooit aan getwijfeld of ik wel normaal was,
  15. Betweter

    Boek en leestips

    De Altgermanische Religionsgeschichte van Jan de Vries. Een fantastisch boekwerk op het gebied van de prehistorische germaanse bevolking van Europa, wel eens waar erg moeilijk om te vinden. Ook leuk, de Germaansche oudheid of De Germanen, een soort herziene druk en een vrij omvangrijke voorstudie voor zijn magnum opus de Altgermanische.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid