Spring naar bijdragen

Maxized

Members
  • Aantal bijdragen

    371
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Maxized

  1. Ik ben het helemaal eens met dwarrel en vond de toon van Karin in dat topic echt niet crew-waardig. Zeker de sluitingspost schopt nog even na, wat in mijn ogen totaal niet wenselijk is.

  2. De manier waarop door sommige over homo's wordt gesproken doet mij erg denken aan een liedje van Pink (toeval? knipoog_dicht.gif ).

    Quote:
    LA told me

    You`ll be a pop star

    All you have to change

    Is everything you are

    Heel veel christenen zeggen namelijk in pricipe over homo's: Ik hou van je, het enige wat je hoeft te doen, is alles te veranderen wat je bent.

  3. Quote:

    De nieuwe Joomla is erg leuk, wat ik bij de oude nogal miste was de optie om die favicon weg te halen. Je kan altijd alle Joomla sites herkennen aan die favicon, lelijk.
    puh2.gif

    Bij de nieuwe Joomla kan dat volgens mij wel.
    smile.gif

    Ach kon bij die oude ook, kwestie van een favicon overschrijven. Wat lastigknipoog_dicht.gif


    Samengevoegd:

    Quote:

    Sites maken is niet programmeren Glennz0r.

    Wel als je zelf je scripts maakt.

  4. Als je het niet wilt moet je het wel even aangeven. Sommigen willen blijkbaar dat je moet aangeven als je wilt dat iets niet gebeurd.

    Als ze maar genoeg zaken zo omkeren vergeet iedereen vast wel een keer ergens bezwaar tegen te maken.

  5. Het is een beetje de omgekeerde wereld. Als je niets doet krijgen zij beschikking over jouw lichaam. Daar moet je gewoon toestemming voor hebben. Het is jouw lichaam, niet dat van de staat en niet dat van de nierstichting.

  6. Quote:

    Maar betekent je vijand liefhebben dan pacifisme? Als een staat een ander land binnenvalt is het dan liefde om niets te doen?

    Dan hebben de arabische landen dus het recht om het 'christelijke' westen aan te vallen op basis van de invallen van de VS en onze meewerking?

    Quote:

    ..moskeeën opblazen is indd erg militant, maar wat ik me afvraag...in de donkere eeuwen heeft de kerk zich door bijvoorbeeld de kruisridders staande weten te houden tege de islamitische legers. Het is niet zo dat elke christen de kruistochten moet goedkeuren maar wel is het zo dat dankzij dit geweld europa christelijk is gebleven.

    Sorry, maar ik zie de link niet met de manier waarop het moslimgeloof nu groeit hoor...

  7. Quote:

    [...]Ach, dat valt wel mee hoor. Het grote verschil tussen Jezus en Maria is dat Jezus van Zichzelf vrij is van zonde omdat hij God Zelf is. Maria is alleen maar vrij van zonde door de genade van God, ze heeft dat niet aan Haarzelf te danken. Stellen dat Jezus en Maria gelijk zouden zijn is tamelijk godslasterlijk.

    Maar iemand zonder zonde moest sterven voor onze zonde, maar in jouw optiek had dat dus ook Maria kunnen zijn, aangezien die ook vrij is van zonde?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid