Spring naar bijdragen

Testor_X

Members
  • Aantal bijdragen

    203
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Testor_X

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    In de creaties van God/Allah
  • Beroep
    Bistrobenian
  1. Testor_X

    Zoon van God

    Mijn persoonlijke mening: darwin theorie is raar, maar de drie-eenheid theorie is helemaal niet te bevatten.
  2. Op zoek naar Mohammed(vzmh) in de bijbel? Deut 18:18. En de versie die over een profeet (niet profeten zoals de NBV) praat die gelijk is aan Mozes(vzmh) die onder hen broederen (broederen van de joden) wordt verwekt. Of willen jullie soms zeggen dat Jezus(vzmh) gelijk is aan Mozes(vzmh)? Oops!
  3. Door God zelf ja. Zijn jullie dat al vergeten? Vrede zij met jullie.
  4. Quote: Op donderdag 11 mei 2006 18:59:32 schreef wateengedoe2 het volgende: [...] Ja, en het Arabisch van de koran is heilig, dat weten we nu zo onderhand wel Voor jouw informatie: 1. Hebreeuws is de grondtaal van grote delen van de bijbel (oude testament) 2. Het ging hier helemaal niet om de vertaling van de Heilige Schrift, maar om een woord wat TS 'te binnen schoot' (wat op zich vreemd is als je geen Hebreeuws kunt ) Het gaat erom wat er allemaal mis kan gaan bij het interpeteren van andermans interpetaties [vertaling]. Daar heeft Jezus [vzmh] ons voor gewaarschuw
  5. Als je van een bron een vertaling neemt is het al niet 100% correct. Laat staan een vertaling van de vertaling van de vertaling van de vertaling.
  6. De bijbel is meer een doolhof geworden, mensen hebben er blijkbaar aan geknoeit. Mijn vraag is welke bijbel is waar? Niet meteen antwoorden van allen zijn waar. Er hoort gewoon 1 bijbel te bestaan, en niet een reeks boeken die geschreven zijn door schepsels van God.
  7. We zijn geen kinderen van God, we zijn de schepping van God. Hoevaak heeft God al gezegd dat hij niet verwekt, noch werd hij verwekt? Dit kunnen we toch niet ontkennen? Belangrijk was ook dat God geen 'associates' accepteerd. Lees de eerste gebod. Dit kunnen we toch ook niet ontkennen en zomaar weggooien?
  8. God heeft ons de vrijheid gegeven om zelf na te denken wat goed of fout is. Daar heb ik de heilige geest niet voor nodig. Als ik het goed begrijp is het de heilige geest die je leidt naar het rechte pad? Is het niet beter om te zeggen dat God zelf leidt? En niet een of andere heilige geest. Iedereen weet toch dat God de alhorende en de alziende is, hij hoort je en ziet je waar je ook zit. Daar heeft hij geen speciale geest voor nodig om contact met je te maken. Dit klinkt zo onlogisch.
  9. Quote: Op maandag 05 december 2005 16:17:05 schreef ArjenV het volgende: [...] Eeh.. er is een verschil tussen normale tekenfilms en anime. Ik geloof niet dat Alfred Jodokus Kwak in Japan gemaakt is. Een serie die wel onder anime viel, en ook hier te zien was, is bijvoorbeeld Samurai Pizza Cats (Kyatto Ninden Teyande - Æ’LÆ’Æ’Æ’b“}â€E“`‚Ä‚â‚ñ‚Å‚¦ ) . Overigens zag ik gisteren op TMF (ja, die slechte muziekzender) iets wat me wel verbaasde - echte Japanese anime, gewoon in het Japans, met Nederlandse ondertiteling. Was Cowboy Bebop (Æ’JÆ’EÆ’{Â[Æ’CÆ’rÆ’oÆ’b
  10. Kop op mensen, iedereen heeft weleens een japanse anime gezien. Denk maar eens aan Alfred Jodokus Kwak, gemaakt in japan voor nederland zeg maar. Enne Tovenaar van OZ en mevrouw Theelepeltje en Heidi? En Mowgli? Allemaal old school anime. Wat mis ik die tijd, check de Tv van nu allemaal bullshit, neppe tekenfilms die de animes proberen na te bootsen zoals die totally spies en andere amerikaanse zooi. Alhoewel Mask en Thundercats goeie USA cartoons waren. Ach jah.
  11. Voor mij is Chobits echii genoeg, meeste anime info sites hebben het mis of het is hun mening. Maar echii is het zeker voor mij.
  12. Ranma 1/2 en Hajime no Ippo wohoo! En nog veel meer, alleen echi animes zoals chobits en love hina die zet ik opzij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid