Spring naar bijdragen

Cry4Me

Members
  • Aantal bijdragen

    61
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Quote: Op maandag 25 april 2005 22:51:26 schreef Joozt het volgende: voorkeur voor christelijke partner - ja huidige partner christelijk? - nee Als ik die berichten zo her en der op dit forum lees van u, dan vraag ik me toch echt af waarom je nog een relatie heb... Maar zal wel een complexe situatie zijn waarover ik niet kan oordelen... On topic: Als je een relatie hebt met iemand dan wil je alles delen. Als je nou het meest essentiele van je leven niet kan delen met je partner.. Dat is toch niet vol te houden? En praktisch is het ook een onmogelijke opgave.
  2. Quote: Op vrijdag 22 april 2005 15:28:51 schreef oikie het volgende: [...]
  3. Het ligt eraan hoe. Je kind slaan doet jezelf als het goed is ook pijn. Anders is het afreageren. 5 Een dwaas zal de tucht zijns vaders versmaden; maar die de bestraffing waarneemt, zal kloekzinniglijk handelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid