Spring naar bijdragen

Rick

Members
  • Aantal bijdragen

    588
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Rick

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    arabisch_plakgom@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.rickmeijer.net

Profile Information

  • Interesse
    Designen/Ontwerpen, lezen etc.
  • Beroep
    Grafisch Vormgever
  1. Rick

    Fotografiefanstopic

    Hey Arjen, Ik snap geen reet van je laatste foto man. De flitskop staat uit, maar hij flitst wel en.... nou ja... erg bizar. Ik snap'm niet :s Care to explain? Waar koop jij je spulletjes trouwens?
  2. Rick

    Fotografiefanstopic

    Zet er een ontzettend grote lamp op (daar gaat je sfeerlicht), gooi je ISO waarde omhoog (daar gaat je detail) en probeer de sluitertijd zo kort mogelijk te houden. Onder de 1/160 (volgens mij, maar hang me er niet aan op...) bevries je het beeld. Het helpt ook om op een blaadje te focussen oid, en dan pas af te drukken op het moment dat de vis langs zwemt. Je kunt ook kijken naar een polarisatiefilter, en dan gewoon flitsen.
  3. Rick

    Eigen zwakheid een demon?

    Ik heb absoluut de energie niet om dit hele topic door te lezen, dus waarschijnlijk zal ik het één en ander dubbel zeggen. Enfin. Ieder mens heeft zwakheden, zoveel is duidelijk. De één meer dan de ander. Paulus schrijft daar in Romeinen 7 ook over, waar hij (onder meer) ook schrijft: Immers, ik besef dat in mij, in mijn eigen natuur, het goede niet aanwezig is. Ik wíl het goede wel, maar het goede doen kan ik niet. Paulus heeft het erover dat in hem zijn natuur, zijn zwakheid hem belet te doen wat zijn geest wil zeg maar. Dat heeft niets te maken met demonen of iets dergelijks, m
  4. Rick

    Fotografiefanstopic

    Ik sta vooral te kijken van het feit dat dat de foto zo scherp is op 1/15e van'n seconde. Mijn fout dat ik geen tips heb gegeven, zal ik meteen doen. Probeer zoveel mogelijk in RAW te schieten. Dat is de 'pure' sensorinformatie, die veel meer informatie bevat als een JPGje. Met zo'n bestand kun je bijvoorbeeld zowel de lucht als het gebouw zelf goed belichten. Echt superhandig. Daarnaast denk ik dat een iets minder harde zwartwit omzetting de foto ook goed zal doen (NMM* natuurlijk). Heel goed dat je vanalles probeert, de beginperiode is het leukste. Ga vooral zo door *naar mijn
  5. Rick

    Fotografiefanstopic

    Whoa dan heb je'm heel netjes stil gehouden. Zo'n mega-hoog diafragma had niet nodig geweest denk ik. Als je'm afknijpt tot F/8 (sweet spot van de kitlens), en de iso zelfs iets naar beneden gooit heb je minder risico op een bewogen foto. Maar goed, erg netjes hoor. Goeie vaste hand (of statief natuurlijk ) Kritiek Hoe dan ook, de foto zelf vind ik eigenlijk niet zo bijster bijzonder. De lucht is uitgebeten, en het geheel oogt wat onrustig. Komt waarschijnlijk door het rechteruitsteeksel ook uit de foto loopt, en dat het lege vlak links ongeveer even groot is als het onderwerp. De
  6. Jammer, want Japanse RPG's zijn wel erg goed in het vertellen van een verhaal. Welke je eventueel kunt proberen: Baldurs Gate + uitbreidingen (oud, maar erg goed) Neverwinter Nights Oblivion Titan Quest? Tjsa... ik ben niet echt een grote RPG fan eigenlijk. Iemand anders nog wat?
  7. Vrijwel elke Japanse RPG (als in: genre) heeft een turn based systeem heur. Final Fantasy, Dragon Quest, Xenosaga, Chrono Trigger etc. etc. FFVII is trouwens exclusief ps1. Sommige mensen beweren dat FFVII de reden is geweest dat de ps1 zo'n succes was. FF 3 komt binnenkort uit op de DS, en FF 6, en de rest is ook al gereleased.
  8. Rick

    Je Cd-kast vulling

    hahahaha Good Charlotte.... bwahahaha... bijna net zo eng als Linkin Park als je't mij vraagt Grote fan van ze of niet? Enneh... 2x still remains? Zover ik weet hebben ze er maar één (plus nog een e.p. dan). Heb jij iets wat ik niet heb?
  9. Rick

    Ik geloof (niet) omdat...

    Hey Marjolijn, Waarom God een hij is? Eigenlijk omdat Hij zo in de Bijbel vaak aangesproken wordt. Er is een tekst aan te halen waarin God vergeleken wordt met een moeder. Dus tjsa... God is zowel een hij als een zij als beide als geen. God is God, ongeacht hoe we Hem in woorden willen vangen. Zie ook "Waarom is god een man?" Maak je geen zorgen hoor, je twijfels en reserveringen zijn begrijpelijk, want tjsa... het christelijk geloof is best wel een beetje vreemd natuurlijk. Het komt in ieder geval helemaal niet aanvallend over (en daar verdien je een 'hulde!' mee ) Waarom ik geloo
  10. Rick

    De Aarde is hol

    Wow... nooit gedacht dat ik juist door dit wetenschappelijke bewijs zo op mijn nummer gezet zou worden. Wat een fantastisch originele post, vol wijsheid, diepgang en grondige kennis. Weet je wat? Het is niet de aarde die hol is, maar dit soort kleine sub-discussietjes die werkelijk nergens over gaan door gebrek aan inhoud. Gelukkig heb ik ook nog wat over het onderwerp te zeggen. Ik ken iemand die iemand kent (jaja, dat kan) die die man volgt. Beetje eng allemaal. Hoe kan iemand zoiets serieus nemen?
  11. Rick

    De Aarde is hol

    Durf ik zo vrij te zijn om te vragen waarom?
  12. Heheh... die shadow sonic is echt _verschrikkelijk_ gewoon. (beetje slowchat zo of niet? )
  13. VIRTUA FIGHTER 4EVER [/nerd]
  14. Och... ik ben benieuwd of ik hem aankan als ik het weer oppak Eerst werd ik echt gruwelijk ingemaakt, maar dat was voor ik de revert doorhad dus wie weet :> @Kees: Je koppigheid siert je. Net als de koppigheid van Nintendo. Ik hoop echt voor ze dat de Revolutie gaat verkopen, want het gaat echt niet goed met ze volgens mij. Ik zie ze dezelfde richting opgaan als Sega... (wie weet: zit ik over 4 jaar Nintendo spelletjes te spelen op mijn ps3 )
  15. De cube heeft echt zijn beste tijd gehad. Dit zeg ik niet uit rancune tegenover Nintendo (ik zal die arme kees er een hartberoerte mee bezorgen), maar meer uit een observatie. Burnout3: ps2 en de xbox. GTA: ps2 en xbox Dave mirra en Tony Hawk zijn beide ook op andere consoles te krijgen. De enige geldige reden om een GC te kopen is vanwege zelda. Bovendien is de bibliotheek van de ps2 en xbox vele malen groter dan die van de GC. Daarom voornamenlijk eigenlijk. Maar áls je'm hebt: potje tony hawken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid