Spring naar bijdragen

Gurkie

Members
  • Aantal bijdragen

    245
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Gurkie

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    muziek, lezen, films en discussies ;-)
  • Beroep
    Student Journalistiek
  1. Gurkie

    Orgelmuziek

    Orgelmuziek kan ik wel waarderen, maar eigenlijk dan wel als het op een bepaalde manier gespeeld bent. Bij ons in de gemeente wordt er m.i. goed gespeeld door 1 bepaalde persoon. Vaak krijg ik wel kippenvel als we met de gemeente zingen in combi met het orgel. Heel soms klinkt het weleens zoals ik denk dat engelen zouden klinken. Verder: ik denk dat je je niet hoeft te schamen voor het feit dat jij daarvan houdt. Ieder z'n ding!
  2. Gurkie

    Drank en drugs

    Quote: Op vrijdag 20 mei 2005 18:31:12 schreef Gorthaur het volgende: Nee laat maar. Las wat dingen verkeerd. Ik trekte veel te vlug een conclusie. Jij trekte????? Volgens mij TROK jij...
  3. Ik speel al ong. 7 jaar gitaar. Ook speel ik blokfluit, maar dat vind ik zo'n instrument dat iedereen speelt, dus dat is eigenlijk niet het vermelden waard . Het schijnt dat ik goed kan zingen (2x in de kerk gedaan en men vond het erg mooi!).
  4. Volgens mij heb jij 'Bewijs genoeg' gelezen?
  5. Gurkie

    Tongentaal

    Quote: Op donderdag 20 januari 2005 18:44:36 schreef JohnM het volgende: [...] @ solomonbhabla: Ik heb thuis nog een boek "zakelijke communicatie" liggen. ISBN-nr is 90-01-43187-9, misschien wel iets voor jouw Graag, of gewoon een cursus spelling&stijl in de Nederlandse taal. Misschien is tie dyslectisch, maar dan kun je iig nog hoofdletters, punten en komma's neerzetten. Wat een warboel om te lezen zeg!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid